6/3/17

Inauguració de MON GASTRONÒMIC, Cercle social. Una innovadora aportació a Castelldefels




MON GASTRONÒMIC
Cercle social

Innovadora aportació a Castelldefels

La iniciativa és celebrada, l'emprenedor té premi en moltes ocasions, la innovació és inevitable per al progrés… Castelldefels ofereix mostres constants d'això, que l'han situat com a líder en els sectors del comerç, la gastronomia i el turisme en el Baix Llobregat.
La ciutat acaba de rebre una nova aportació en aquests conceptes: MON GASTRONÒMIC. És un espai polivalent i alternatiu dedicat a gaudir d'experiències úniques a través de la gastronomia. Un lloc de referència per als amants de la cultura saludable en totes les seves versions, convertint-ho en un cercle social entre alimentació, esport i trobades socials privades gastronòmics.
Consta d'una cuina central i d'una sala de reunions. Escenari perfecte per aprendre i gaudir amb un element central, la cuina. La cuina és art, sàvies combinacions d'ingredients i delicats detalls de presentació, on es realitzen tallers diversos i activitats extraescolars, tot preparat amb acurat cura. Lloc versàtil i modern, adaptable per a cada ocasió i situat al centre neuràlgic de Castelldefels.
És l'escenari perfecte per aprendre i gaudir amb la cuina com a element central.

MON GASTRONÒMIC s'ofereix i és idoni per a:
- Celebracions privades i aniversaris
- Tallers gastronòmics
- Cursos per obsequiar / take awake / box
- Extraescolars de cuina de 6 a 12 anys
- Catering per a entitats esportives i col·letivitats
- Catering per a esdeveniments privats
- Experiències i activitats per a empreses
- Presentacions i lloguer de l'espai per a entitats esportives
- Campaments gastronòmics d'estiu
- Menjades d'aforament limitat amb cuiners de renom.






La inauguració oficial va tenir lloc divendres passat 3 de març, amb una gran afluència de públic, amb un acte festiu, amb música en directe, i altament gastronòmic, pel que es va tallar parcialment al tràfic rodat el carrer del Dr. Trueta. A destacar la presència de l'alcaldessa de Castelldefels, acompanyada d'altres regidors del Consistori. 

MON GASTRONÒMIC cercle social
 
Dr. Trueta, 38 – Tel. 933 82 32 27 – www.mongastronomic.com - Castelldefels

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario