16/6/17

Aquest diumenge, festival final de temporada del El Club Patinatge Castelldefels




"El Club Patinatge Castelldefels celebra aquest diumenge 18 de juny a les 17.30 h 
el seu Festival de final de temporada a la pista poliesportiva de Can Roca. 
Endinsant-se en "El Bosc Encantat ", un total de 75 patinadores es transformaran en personatges fantàstics del bosc per oferir coreografies diverses, entre les que es troben personatges com Fades, Elfs, Dracs, i fins i tot alguns Gnoms sobre les rodes de les més petites de l'entitat.
L'espectacle compta també amb la col·laboració dels clubs As. Guardiolenca, CPA Montgat, CPA Sagnier (El Prat Ll.) i el CPA Sant Esteve Sesrovires, amb 90 patinadors més que participaran amb les seves coreografies.
"Després d'una temporada plena d'èxits en què s'han assolit els principals objectius després d'una vintena de competicions i exàmens, i després de sumar els 50 anys de l'entitat, amb aquest festival les patinadores gaudiran de la seva gran festa i agafaran força per tancar la temporada", explica l'entrenadora del club Neus Morales. Per acomiadar del tot la temporada encara queden competicions importants per disputar, posant el punt final amb la celebració els propers 15 i 16 de juliol del 19è Trofeu Mediterrani, on s'espera una participació d'uns 350 patinadors."

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario