7/6/17

L'Ajuntament i Agbar garanteixen el subministrament d'aigua a les llars més vulnerables


Des del febrer passat, més de 250 famílies 
s'han vist beneficiades a Castelldefels 
pel protocol signat entre l'administració local 
i la companyia de subministrament d'aigua

L'Ajuntament de Castelldefels i Aigües de Barcelona venen desenvolupant un protocol mitjançant el qual garanteixen el subministrament d'aigua a les llars més vulnerables. Per tal de formalitzar el protocol, l'alcaldessa de Castelldefels, Candela López, i el director general d'Aigües de Barcelona (Agbar), Ignacio Escudero, van signar el passat 6 de juny un document que fixahttp://www.elcastell.org/a_comuns/getimatge.asp?src=/fitxers/noticies/noticies_txt_12120_not_fotografia@07062017104237.jpg&width=800 el procediment per a garantir el subministrament d'aigua a les persones que no puguin pagar-ho per falta de recursos econòmics, en aplicació de la Llei 24/2015.
Segons el protocol, Agbar ha de sol·licitar un informe de valoració de la situació d'exclusió residencial als serveis socials de l'Ajuntament i, en cas que indiquin que es tracta d'una persona vulnerable, la companyia li garantirà el subministrament d'aigua.
En virtut d'aquest protocol de col·laboració, a Castelldefels s'han vist beneficiades més de 250 llars des del passat mes de febrer.


Foto: Escudero i López amb la regidora de Serveis Socials, Isabel Cabello

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario