3/7/17

El PP NO ACONSEGUEIX APROBAR LA MOCIÓ CONTRA EL REFERÈMDUM TAMPOC A CASTELLDEFELS.



NOTA DE PREMSA, de l’ANC Castelldefels
-que publiquem tal qual ens ha estat remesa, amb prec de publicació-




En el ple municipal de Castelldefels, celebrat el passat dijous 29 de juny, el PP no va aconseguir tirar endavant la moció que havia presentat. A la moció, el Partit Popular rebutjava el Referèndum, segons ells il:legal, que el Govern de Catalunya ha anunciat pel dia 1/10/2017.
Amb les seves astúcies de sempre, de perfil baix i poc polític, els regidors del Partit Popular, van entrar una segona esmena a la totalitat, fora de temps, quan l’equip de govern ja n’havia entrat una.
La moció va caure i no es va votar. I el secretari, en va donar totes les raons administratives. Els precedents indiquen que, quan un partit presenta una esmena a la totalitat sobre la seva pròpia moció, no es vota. Por? Potser és això, por de perdre la seva pròpia moció.
Com ja és habitual en els plens de Castelldefels, els regidors de C’S i del Partit Popular, es van dedicar a atacar a l’equip de govern per ser demòcrates i a provocar als ciutadans de Castelldefels que van assistir al ple Castelldefels, amb la samarreta del Sí. Les formes i les maneres sempre deixen molt que desitjar. És de suposar que tants colors i tants Sí els van posar nerviosos. És de suposar que tanta democràcia els va irritar.
L’ANC de Castelldefels, serem a tots els plens que toqui, per defensar els drets dels demòcrates i la nostra voluntat i determinació per votar. Ningú ens hi va convidar. Hi anem sempre tot sols. Sempre som al costat de la democràcia i de la dignitat de les persones, al costat de la justícia i de la llengua. En poques paraules, al costat del canvi que defensem pel nostre país. I així serà, fins que ho aconseguim. Les amenaces no ens espanten. Res ni ningú ens atemoreix, res ni ningú ens farà canviar de parer.
El dia 1 d’octubre, quan el sol s’hagi alçat, anirem als col·legis de Castelldefels, a votar. I ho farem de forma massiva com sempre ho hem fet. 13.231 persones van sortir a votar el 9N, el 70% ho va fer pel Sí i un 8,65% pel No. No són les dades de la moció del PP. Són les dades del primer dia que vam desobeir. I a l’octubre, determinats i conjurats amb el nostre Govern, a Castelldefels hi haurà urnes, paperetes, meses electorals i recintes. Pels del Sí i pels del No.
I és que guanyar, fora de temps, només ho podem fer els esportistes d’elit. A Castelldefels, hi ha tanta democràcia en joc, que no ens guanyaran amb la por, les mentides ni les amenaces.
NI A BADALONA, NI A L’HOSPITALET, NI A VILADECANS NI A CASTELLDEFELS, el PP no ha aconseguit tirar endavant tanta misèria política.
La democràcia no es guanya en l’últim minut. Ho sabem. Només podem tenir por de la por.

Coordinadora
ANC Castelldefels


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario