30/10/17

Castelldefels prepara la Castanyada 2017



Enguany s'aporta una novetat i és que el tradicional túnel del terror del Kasal de Joves, surt de les seves parets i s’instal·la al carrer.
Les rampes del Parc del Castell es convertiran en diferents escenaris inquietants i personatges terrorífics el proper dia 31 d’octubre. Tothom que s’atreveixin a iniciar aquest Passatge del terror estan citats a la porta de la Casa de la Cultura des d’on seran degudament acompanyats pel recorregut per guies una mica freaks. L’horari del passatge serà dimarts 31 d' octubre de 2017 entre les 19h i les 21h i serà limitat al volum de joves que puguin accedir en aquest període.
A més a més el programa d'activitats previstes per aquell dia són:
A partir de les 18 h i fins a l'acabament de la festa, repartiment de castanyes, moniatos i  mistela a la Pl. de la Biblioteca.
18.30 h Espectacle: “La Castanyera perduda” a càrrec de Teatre Aula. Espectacle a partir de 2 anys, públic familiar. Sala Margarida Xirgu. Biblioteca RFJ
21 h Cinema – Concert amb la pel·lícula: ”NOSFERATU, el vampiro”. Mítica del cinema en blanc i negre, de 1922, amb música en directe. Entrada gratuïta.
Sala Margarida Xirgu de la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado.

Si vens disfressat/disfressada  de castanyer o castanyera t'emportaràs un llibre de regal per passar per la sala infantil de la biblioteca !!  (fins a exhaurir existències)


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario