28/11/17

El Pessebre Playmobil, amb més figures i innovacions, ja es pot visitar al vestíbul de l'ajuntament



Fins al 8 de gener, 750 figures d'aquesta popular joguina protagonitzen 
el tradicional pessebre gegant al vestíbul de l'Ajuntament de Castelldefels

Des d'un vessant més lúdic, però també amb ingredient cultural —perquè els ninos de Playmobil tenen una projecció icònica que els fa objectes representatius de la cultura occidental—, l'Ajuntament de Castelldefels exposa fins el 8 de gener l'espectacular pessebre per a aquestes festes nadalenques al vestíbul del l'edifici històric. El muntatge compta aquest any amb més figures i innovacions.
Es tracta d'un diorama format per 750 d'aquestes figures —conegudes popularment com a clicks—, que composen un pessebre de 8 metres quadrats, dissenyat i muntat pel col·leccionista de Castelldefels, Marco Carvutto, que porta més de vuit anys muntant pessebres a Castelldefels.
Després de tres dies de muntatge, el pessebre ofereix a més un petit joc. Proposa trobar entre la munió de personatges, alguns ninots que s'han colat: un caganer, un Pare Noel i aquell famós aventurer del jersei de ratlles vermelles i blanques que respon al nom de Wally.
Aquest gran diorama format per aquestes populars figures, nascudes a Alemanya a la dècada de 1970, es pot contemplar fins al 8 de gener.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario