28/11/17

L'Ajuntament endega uns nous plans d'ocupació per a la contractació de persones en situació d'atur

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 14 de desembre

En aquest procés de selecció es preveu crear una borsa de treball 
per a noves contractacions que es puguin produir durant tot l'any

L'Ajuntament posa en marxa un nou procés de selecció de personal per a la contractació de persones aturades de Castelldefels mitjançant plans d'ocupació, durant l'any 2018. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 14 de desembre. Aquestes s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la planta baixa de l'ajuntament.
Així, durant els mesos de novembre i desembre, l'Ajuntament posa en marxa un procés de selecció per a la contractació de persones aturades, durant un període màxim de 12 mesos en funció de les necessitats dels serveis, a través de diversos plans d'ocupació impulsats per La Guaita, el Centre de Suport a l'Economia Local.
En aquest procés de selecció es preveu crear una borsa de treball per a noves contractacions que es puguin produir durant tot l'any. Tots els llocs de feina, que es contractin mitjançant plans d'ocupació, durant l'any 2018 es farà amb les persones que es presentin en aquesta convocatòria de plans d'ocupació.
Els possibles perfils professionals que es preveu al llarg de l'any son:
·                     Auxiliars administratius/ves,
·                     Auxiliars tècnics adscrits a diferents departaments,
·                     Peons i personal de manteniment
·                     Paletes/Oficials
·                     Agent cívics, informadors, enquestadors
·                     Personal de manteniment de platges
·                     Auxiliar de serveis
Aquestes contractacions tenen un objectiu social orientat a interrompre períodes llargs d'inactivitat laboral de les persones aturades de Castelldefels així com oferir la possibilitat, a les persones que resultin seleccionades, de millorar la seva ocupabilitat incorporant al els seus currículums experiència laboral en diferents àmbits.
Per al finançament d'aquestes contractacions comptem amb la col·laboració d l'Àrea Metropolitana de Barcelona, a través del programa Suport als serveis municipals i de la Diputació de Barcelona, a través del Programa complementari foment de l'ocupació.
+ INFO: Requisits i tramitació

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario