12/3/18

Nous plans d'ocupació per a reforçar la neteja cívica i combatre la pobresa energètica



El municipi contractarà personal a través dels Plans d'Ocupació local de la Diputació per a reforçar la neteja cívica i la de les dunes de la platja, i per donar suport i assessorament en matèria de pobresa energètica

El Ple municipal del 22 de febrer passat va aprovar l'encàrrec de gestió a Serveis Ambientals de Castelldefels SA (SAC) per a l'execució de diferents programes. Per desenvolupar-los, l'empresa municipal de contractar el personal necessari a través del programa complementari de foment de l'ocupació local 2017 i 2018 que finança la Diputació de Barcelona.
Es tracta de tres programes que, d'una banda, contribuiran a millorar els espais públics i a atendre necessitats socials bàsiques. Per l'altre, han de facilitar l'accés al mercat laboral de persones que treballaran durant un temps per a l'empresa municipal SAC.
·                     El programa de neteja cívica, que té per objecte el reforç del manteniment de la neteja d'espais públics, comportarà la contractació de 4 persones provinents del programa de plans d'ocupació (un encarregat oficial d'1 i tres peons) per un període de 12 mesos.
·                     El programa de prevenció de la pobresa energètica té per objecte dotar de recursos informatius a les famílies de Castelldefels que pateixin caresties econòmiques, i implicarà contractar durant un any a tres persones provinents del mateix programa de plans d'ocupació (1 administratiu i 2 informadors).
·                     Finalment, el programa de millora de la qualitat de la platja, per reforçar els serveis de neteja manual de la zona dunar de la platja de Castelldefels durant els sis mesos de primavera i estiu, comportarà la contractació de 6 peons provinents del mateix programa de plans d'ocupació.
Les persones interessades en aquestes contractacions poden escriure a:

+INFO: sac.es

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario