12/6/18

El Castell acollirà aquest dijous la primera jornada del Foodservice Innovation DayLa jornada pretén ser un espai de referència
i de connexió entre empreses del sector

El Clúster Foodservice de Catalunya juntament amb l’Ajuntament de Castelldefels, celebrarà la primera jornada del Foodservice Innovation Day el dijous 14 de juny al Castell de Castelldefels, per tal de conèixer les últimes innovacions i la utilització de les TIC en el sector alimentació. La jornada pretén ser un espai de referència i de connexió entre empreses del sector.
L’objectiu de la jornada és adquirir nous coneixements del sector i obrir-se a nous reptes a través del contacte amb les empreses assistents, tant socis del clúster com empreses rellevants del sector (restauració, turisme, etc.). L’assistència és molt important per empreses que desenvolupen la seva activitat al voltant d’aquest sector, per tal de mantenir interessos estratègics amb la innovació i el networking empresarial.
Conferències, panells, presentacions i taules rodones, conformaran una programació que ha dissenyat informació d’interès com:
·         Tendències imprescindibles en la Restauració del Futur
·         Sistema SINC: La satisfacció individual en la restauració col·lectiva
·         Gestió intel·ligent en la cadena de fred
·         Incrementar vendes amb quioscos/panells digitals
·         Com millorar l´experiència del client a partir del Customer Journey Map
·         Tècniques per allargar la vida útil dels aliments
·         Com millorar la presa de decisions a través de la gestió de la màquina del café
·         Presentació Bases dels Premis Start-up Foodservice 2018
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario