14/6/18

El Castell oferirà en directe, aquest dissabte, la retransmissió en directe de l'òpera ‘Manon Lescaut’, des del Gran Teatre del Liceu



Amb la iniciativa ‘Liceu a la fresca’
el 16 de juny es podrà veure ‘Manon Lescaut’ de Puccini 
mentre es representa en directe en el Liceu.

Aquest dissabte 16 de juny a les 22 hores, el teatre de l'òpera per excel·lència desembarcarà en els jardins del Castell amb ‘Liceu a la fresca’. En aquesta edició de 2018, l'òpera que es retransmetrà en directe des del Liceu fins a la gran pantalla situada a Castelldefels serà ‘Manon Lescaut’ de Puccini.
El Gran Teatre del Liceu va iniciar l'any 2007 un projecte que consistia a retransmetre una òpera que s'estava realitzant en el famós teatre de les rambles a les platges al voltant de Catalunya, a través d'una pantalla geganta. Més tard, durant la temporada 20014-2015 aquest projecte es va començar a potenciar i a afegir municipis que es van sumar per retransmetre en les seves poblacions, de forma gratuïta i a través de grans pantalles, una obra del Liceu. Així va ser com va néixer el ‘Liceu a la fresca’.
El ‘Liceu a la fresca’ és un projecte amb un fort component divulgatiu, és a dir, amb l'objectiu de difondre la música i l'òpera al major nombre possible de persones per anar a poc a poc ampliant la cultura operística.

 www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario