29/6/18

L'Ajuntament de Castelldefels acata la sentència que anul·la l'adhesió a l'AMI



NOTA DE PREMSA del PSC Castelldefels

El Grup Socialista celebra que no es presenti cap recurs 
contra la sentència del Jutjat Contenciós Administratiu, 
i recorda que "la prioritat és Castelldefels"

"Des de l'Ajuntament de Castelldefels no es presentarà cap recurs contra la sentència que anul·la l'adhesió a l'AMI. Tots els grups s'han posicionat i, per tant, no és necessari convocar un Ple extraordinari al respecte". Són paraules de l'Alcaldessa de Castelldefels i Primera Secretària del PSC Castelldefels, Maria Miranda, sobre la sentència del passat 13 de juny, per la qual el Jutjat Contenciós Administratiu s'estimava el recurs interposat per Societat Civil Catalana, Associació Cívica i Cultural, anul·lant així l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència.

El PSC Castelldefels celebra que tots els grups municipals hagin debatut aquest punt, en el Ple del 28 de juny, "des del respecte, la tolerància i el diàleg. La nostra prioritat és Castelldefels, i aquesta realitat, per tant, tampoc s'ha vist alterada amb la sentència del 13 de juny".

L'adhesió responia únicament a un dels molts punts que composaven l'acord de governabilitat, i era una mostra de respecte a les diferents formes de pensar existents en el Saló de Plens de l'Ajuntament de Castelldefels, i per tant, entre la ciutadania. No ha suposat cap càrrega econòmica per a la ciutat.

"La nostra prioritat és Castelldefels i, des de l'Equip de Govern, el nostre compromís de treballar al servei de la ciutat, i al costat de les persones, continua intacte. Amb la mateixa il·lusió del primer dia".

Maria Miranda recorda que "com a Alcaldessa, tinc el gran honor d'ajudar a Castelldefels liderant un Equip de Govern plural, donant la mà a als grups polítics de l'oposició, i col·laborant cada dia amb els veïns i veïnes. Sumant esforços fem de Castelldefels una ciutat imparable".


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario