2/7/18

L'Ajuntament crea noves places d'aparcament al voltant de l'avinguda Primer de Maig




Està previst que la primera setmana de juliol comencin les obres de construcció, a iniciativa d'una promotora privada, de dos edificis d'habitatges al solar de l'avinguda Primer de maig que ocupa actualment un aparcament provisional de vehicles


L'Ajuntament ha convocat una sessió informativa sobre el tema el dimarts 3 de juliol a les 19 h al centre Frederic Mompou

La setmana vinent, a iniciativa d'una promotora privada, està previst que comencin les obres de construcció de dos edificis d'habitatges al solar de l'avinguda Primer de Maig que ocupa actualment un aparcament provisional de vehicles.
Aquesta promoció d'habitatges se suma a una altra que començarà en les properes setmanes a la zona compresa entre el carrer Pietat i el carrer Manel Girona.

Sessió informativa el 3 de juliol
A les 7 de la tarda, al Centre Frederic Mompou
Per tal d'informar la ciutadania sobre les característiques d'aquestes edificacions, els projectes d'urbanització de la zona, els terminis d'obra i l'organització dels talls de carrers, l'Ajuntament ha convocat una sessió informativa el pròxim 3 de juliol a les 19 h al centre Frederic Mompou.
L'Ajuntament procedirà a la creació de noves places d'aparcament a la zona de La Muntanyeta per substituir l'eliminació de les places del pàrquing provisional de vehicles situat a l'avinguda Primer de maig, sent aquest part d'aquesta propietat privada, que es procedeix a edificar. Així, es generarà una filera d'aparcaments al carrer Dr Barraquer i a l'avinguda Primer de maig amb capacitat per a  64 places.
També es generaran 32 places d'estacionament en filera al carrer de Can Roca i a la confluència d'aquest carrer amb l'avinguda Primer de maig i el carrer Can Roca es crearan 41 places en semi bateria (costat muntanya) I 39 places en la modalitat d'aparcament en filera (costat mar).

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario