10/7/18

‘ELS CATARRES’ atracció estrella de la Festa Major d’Estiu. PROGRAMA D’ACTES



VINE I RECULL LA TEVA BANDEROLA I PENJA-LA AL BALCÓ
A partir del dimecres 1 d’agost A l’Oficina d’Atenció Ciutadana
A les oficines de Turisme del Centre (C/. Pintor Serrasanta, 4) i de la Platja (Passeig Marítim, 155) i a la Biblioteca de la Platja (Parc del Mar, s/n.)
PROGRAMA D’ACTES

Dissabte 4

22.30 h Llegenda del Gar-i-Got al parc de la Muntanyeta, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular (A.C.P.) de Castelldefels.

Divendres 10
21 h Assaig especial dels Castellers de Castelldefels. Edifici de l’ACP (Av. Lluís Companys, 16).
De 23 a 1.30 h Nit de festa amb música i servei de barra a preus populars. Edifici de l’ACP.
Dissabte 11
17.30 h Plantada de Bèsties. Pati de l'Edifici de la República.
De 17 a 2 h NOMAD Festival als jardins del Castell, amb il·luminació especial dels jardins per a aquests dies. Activitats per a totes les edats, food trucks, servei de bar i música ambient.
De 18 a 20.30 h Taller infantil Pinta el teu mocador de Festa Major, al pati de l'Edifici de la República.
19 h Tabalada. Grup de tabalers de l'ACP. Recorregut: Des de davant Biblioteca, Albert Einstein, Major, Arcadi Balaguer, pl. Església, 11 setembre, pl. de la Caputxeta, Pompeu Fabra, av. Santa Maria i pl. Església.
20.30 h  Lectura del pregó des del balcó de l'Ajuntament, a càrrec de la Sra. Amparo Tomé. Llicenciada en filologia anglesa per la Universitat de Salamanca.
20.45 h Espectacle de la Porta de l’Infern, amb ball de diables i declamació de sàtires (A.C.P.). Plaça de l’Església.
21.30 h Correfoc pels carrers de la ciutat (A.C.P.). Participació de: Grups de foc:        Diables de Molins - Dimonis dels Trons (Lleida) - De Castelldefels. Dracs: Botafocs de Castelló de la Plana i Gar-i-Got de Castelldefels. Tabalers: Tabalers del Grup de Foc de Castelldefels.
Recorregut: Pl. de l’Església, Arcadi Balaguer, Dr. Ferran, Llibertat, Pompeu Fabra, Dr. Barraquer, Bisbe Urquinaona, Av. Primer de Maig plaça de l’Església.

22 h Cicle de jazz al Castell Contrabaix: Actuació de la Big Mamma. Jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.
24 h  Ball de Festa Major. Orquestra Gira-sol. Pl. de l’Església.
00.30 h NOMAD Festival. Actuació Grup FIF (Female is the Future), música afroamericana, als jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Diumenge 12
De 9.30 a 14 h XVIII Torneig d’escacs. Partides ràpides al parc de la Muntanyeta. Bases del torneig: www.ajedreznd.com. Inscripcions: fins al 10 d’agost a: clubescacscastefa@hotmail.com
10 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, per l’escola de Tai-txi Joanyinyang. Parc de la Muntanyeta.
D’11 a 14 h Jocs d'aigua per a tota la família. Entre 3 i 12 anys. Plaça de l'Església.
12h Vigília de castells a càrrec dels Minyons de l’Arboç i els Castellers de Castelldefels, davant de l'Edifici de la República.
De 17 a 2 h NOMAD Festival als jardins del Castell. Servei de bar i música ambient.
De 17 a 20 h Petit NOMAD Vine a fer tallers de sorra i de circ i a provar vehicles de motor elèctric.
18 h Espectacle familiar Reggae per Xics, a càrrec del grup The Penguins. Concert de cançons populars i d’autor d’arreu de Catalunya. Jardins del Castell. Aforament limitat.
19 h Ballada de sardanes amb la Cobla Baix Llobregat. Pl. de l’Església.
20.30 h NOMAD Festival. Duet acústic Jb 6 Nacho Ibáñez, amb versions acústiques de clàssics de tots els temps,  als jardins del Castell. Aforament limitat.
21 h Paella popular a càrrec del Centre Cultural Al Alba. Parc de la Muntanyeta. Aforament limitat a 1000 persones. Preu: 2 €. Els beneficis es destinaran a un projecte social.

Venda anticipada de tiquets a: Centro Cultural Al Alba. Hermandad Cristo de la Paz. Bar Estadio.
El mateix dia: Parc de la Muntanyeta des de 3 hores abans de l'esdeveniment.
23 h Encesa de bengales de tots els assistents al sopar, al parc de la Muntanyeta. Activitat de convivència organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de Castelldefels. Les bengales es podran recollir al mateix parc, a les taules de les associacions de veïns.
23.30 h Actuació del grup Mala Vida. Pop-rock espanyol dels 80 fins al més actual. Parc de la Muntanyeta.
23.30 h NOMAD Festival. Concert de Big Mouthers, amb versions de rock, sou, funk... Jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

Dilluns 13
10 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, per l’escola de Tai-txi Joanyinyang. Plaça de l'Església.
D'11 a 14 h Activitat d'aigua per a tota la família. Supertobogan de 127 m de llargada (a partir de 6 anys), i inflables per als més menuts. Parc de la Muntanyeta. Cal portar banyador i tovallola.
De 17 a 2 h NOMAD Festival als jardins del Castell. Servei de bar i música ambient.
De 17 a 20 h Petit NOMAD Tallers de sorra i de circ i prova de vehicles de motor elèctric.
18 h Espectacle familiar Envelat barbut a càrrec del grup Les princeses barbudes. Cançons de música suau feta amb instruments de joguina. Jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.
19 h Holi Dolly Festival (festa Holi) Espectacle ple de colors i una de les festes més desitjades i esperades al parc de la Muntanyeta. Es recomana portar roba vella. Inici de venda de bosses de pols de colors al matí.
21 h Cantada d’havaneres a càrrec del grup Els pescadors de l'Escala, i rom cremat. Plaça de l'Església
22.30 h ESPAI JOVE. Batucada pels carrers del centre des de la pl. Joan XXIII, fins a la pl. de l'Església, a càrrec de Diabòlics Músics de Sant Boi. Organitza: col·lectiu d'associacions juvenils Espai Jove.
22 h NOMAD Festival. Retransmissió del documental Petitet, als jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat. Dirigit per Carles Bosch, responsable dels documentals Balseros (2002) i Bicicleta, cullera, poma (2010).
24h NOMAD Festival. Concert rumba catalana amb Dantuvi, als jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.
De 23.45 h a 3.30 h Concerts de les orquestres Seguirem (Tribut Obrint Pas) i Mitjanit. Organitza: col·lectiu d'associacions juvenils Espai Jove. Pl. de l'Església.

Dimarts 14
10 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, al parc de la Muntanyeta.
D'11 a 14 h Taller de capgrossos per a tota la família. Edifici de la República. Patrocinat per la Coordinadora de Firaires de l'Hospitalet i el Baix Llobregat.
12 h Plantada dels gegants davant l'edifici de l'ACP (av. Lluís Companys, 16). Durant una estona els més menuts podran lliurar el seu xumet al gegant que prefereixin per deixar-lo definitivament enrere!
12.15 h Baixada dels gegants. Des de l’ACP,  fins la Pl. de l’Església.
13 h Entrada dels gegants de Castelldefels, l’Arnau i la Jordana (barons de l'Eramprunyà),  el Jaume i la Constança (personatges medievals),  i el Dragut i l’Otxalí (pirates), a la pl. de l’Església.
De 17 a 2 h NOMAD Festival als jardins del Castell. Servei de bar i música ambient.
De 17 a 20 h Petit NOMAD Tallers de sorra i de circ i  prova de vehicles de motor elèctric.
De 17.30 a 19.30h Taller familiar de confecció de xapes dels gegants de Castelldefels. Pati Edifici de la República.
18 h Petit NOMAD. Actuació familiar amb Turuleta band, als jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.

19h Arribada dels grallers a la Pl. de l’Església, des de la Pl. de l’Estació per l’Av. Santa Maria, amb la participació de la Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, i la Colla Toc de Vent de Castelldefels.
19.30 h Cercavila pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, Colla de Gegants i Capgrossos, els Castellers de Castelldefels, Ball de Gitanes, el Ball de Cintes, el Ball de Panderetes, la Colla Jove de Bastoners de l’ACPC, Colla Infantil de Bastoners de l’ACPC, Colla de Bastoners de Les Roquetes del Garraf, Ball de Gitanes de Vilafranca, Colla de Bastons de Sant Climent i Ball de Pastorets i la Colla Nova de Bastoners de Castelldefels. En acabar, mostra de balls, tabalers i els castellers faran un castell.
20.30 h NOMAD Festival. Concert de música brasilera amb Sol Omar, als jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.
23.30 h NOMAD Festival. Espectacle de cabaret amb Amanda Webs, als jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.
23.30 h  Concert del grup Els Catarres. Presentaran el seu quart disc Fins que arribi l'alba després d'un any i mig d'aturada.
A continuació sessió de Dj Purpur & Dj Perotutehasvisto, Dj’s habituals de les festes Dirty Razzmataz. "All the hits you can imagine mixed all together (now!)". Pl. de l’Església.

Dimecres 15
8 h Matinades pels carrers de la ciutat, a càrrec del Grup de Grallers de l’ACP de Castelldefels, amb la participació de la Colla de Grallers de Mar i Cel, l’Escola de Grallers de Sitges, la Colla Toc de Vent de Castelldefels i l’Escola de Grallers de l’ACPC.
10 h Classe oberta de Tai-txi-txuan i txi-kung, a càrrec de l’escola de Tai-txi Joanyinyang, al parc de la Muntanyeta.
D'11 a 14 h Activitat familiar.  Jocs de fusta gegants, per al més menuts de la casa i per als de més edat. Taller de fustes i fustetes, on els nens i nenes tenen 2500 fustetes per fer les formes i figures que els vinguin al cap, castells, vaixells, torres, etc. Arcadi Balaguer, amb pl. de l'Església.
De 17 a 2 h NOMAD Festival als jardins del Castell. Servei de bar i música ambient.
De 17 a 20 h Petit NOMAD Tallers de sorra i de circ i a prova de vehicles de motor elèctric.
18 h Petit NOMAD. Animació infantil amb el grup Disco Move It, als jardins del Castell.
18.30 h Plantada de castells a càrrec dels Xicots de Vilafranca, els Castellers de l'Alt Maresme, els Nois de la Torre i els Castellers de Castelldefels, a la plaça de l’Església.
De 19 h a 22,45 h Escape room “Misteri al Museu”, al Casal de la Cultura, c/ Bisbe Urquinaona, 17-19. Apunta’t en grup o en solitari.  Tens 60 minuts per reunir les pistes sobre el quadre del comte Orzhov i trobar la immensa fortuna amagada! A partir de 15 anys. Inscripcions a partir de divendres 3 d’agost al web: www.castelldefels.org fins a esgotar-ne les places. Hi haurà 4 torns de partides amb un màxim de 30 persones per torn. Horaris de les partides: 17.15 h - 18.40h - 20.05h - 21.30 h.
19 h Classe oberta de Swing (Lindy Hop) a càrrec de BALLUGA'T. Davant la Biblioteca. 
23.30 h NOMAD Festival. Concert amb Singer Mornings, amb versions de rock, funk i disco, als jardins del Castell. Entrada gratuïta. Aforament limitat.
23 h  Focs artificials al passeig Marítim entre el carrer 13 i el carrer 15.
De 22 a 1 h hi haurà servei continu d’autobusos gratuïts des del centre a la platja i a la inversa. Parades: c/ Santiago Rusiñol cantonada amb c/Pintor Serra i Santa i  pg. de la Marina cantonada amb c/11.
23.45 h  Concert de fi de festa amb The Chanclettes, WARNING!!!  Res d'asseure's. Aixeca el cul de la cadira i prepara't a cantar i ballar com mai. Es tracta de la millor festa de la teva vida. Oblida't de les orquestres antigues de Festa Major. Ha arribat la nova DISCOMÒBIL de The Chanclettes!!!, a la pl. de l’Església.

ACTIVITATS ESPORTIVES
Dissabte 11 i diumenge 12
De 19 a 2 h Concurs de pesca de Festa Major a la platja de Castelldefels, entre el c/ dels Navegants i l'av República Argentina. Organitzat per la Societat Esportiva Pesca Marítima de Castelldefels.
Dimecres 15
19.30 h Partit de futbol entre UE Castelldefels i UD Vista Alegre , al Camp esportiu municipal Els Canyars, c/ de 'Església, 121.

ALTRES ACTIVITATS
Dimarts 14
21 h Vetlla de pregària, a càrrec de la parròquia de Santa Maria de la Salut de Castelldefels. Sortida de l'església de Santa Maria, i recorregut fins al parc de la Muntanyeta.

Dimecres 15
11 h Missa Patronal a l’església de Santa Maria.
12 h Seguici de Festa Major pels carrers del centre de la ciutat, a càrrec de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, amb el suport de la parròquia de Santa Maria de la Salut de Castelldefels i la participació de l’associació Colla Nova de Bastoners i la Colla de Pastorets de la Colla Nova de Castelldefels. Recorregut: Sortida de l’església de Santa Maria, c/ 11 de Setembre, c/ Pompeu Fabra, c/ Dr. Barraquer, c/Arcadi Balaguer i arribada a la plaça de l’Església.
18 h Missa rociera a l’església de Santa Maria, amb el Coro Rociero Blanca Paloma.
_____________________________
Fira d’atraccions
Plaça Teresa Claramunt
De l'11 al 15 d’agost, ambdós inclosos
L’horari de finalització de les actuacions durant la celebració de la Festa Major serà com a màxim les 3.30 h de la matinada.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario