19/7/18

Jornada per la prevenció contra el càncer de pell a la platja de Castelldefels



NOTA DE PREMSA

La junta local de Castelldefels de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer organitza, el diumenge 22 de juliol, a la platja de la ciutat, una jornada per conscienciar dels perills del sol sobre la pell i la importància de protegir-se adequadament.
Durant tot el matí, de 09.30 a 14.00 hores, i amb ocasió del torneig anual de handbol platja que comptarà amb més de 850 participants, hi haurà una taula informativa on voluntaris de l’AECC informaran dels perills del sol i la seva relació amb el càncer de pell, a més de repartir díptics informatius.
·         Jornada prevenció càncer de pell
·         Diumenge 22 de juliol – 09.30 a 14.00 hores
·         Passeig Marítim, 352 (davant del pàrquing públic)

Sobre l'AECC
L'AECC és una entitat social d'àmbit nacional i privada, sense ànim de lucre i declarada d'utilitat pública. Té representació en més de 2.000 localitats, suma més de 15.000 voluntaris actius amb el propòsit de lluitar contra el càncer en totes les seves modalitats i més de 147.000 socis.
El treball de l’AECC es desenvolupa sota una filosofia de col·laboració i suport mutu amb les autoritats sanitàries, les institucions científiques i aquelles altres entitats que persegueixen una finalitat anàloga a la de l'Associació. Tot sota els principis d'ajuda, unitat, transparència, professionalitat, independència i dinamisme.
L'AECC de Barcelona, ​​amb seu a Travessera de les Corts, 268 (Barcelona), ​​gestiona els seus propis recursos destinats a programes i ajudes que destinen íntegrament al seu àmbit d'actuació. L'AECC de Barcelona és present actualment en més de 90 municipis de la província.
Els objectius principals de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer són: el suport al malalt de càncer i la seva família; la prevenció del càncer i la promoció de la salut; el foment de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient; aquesta missió és possible gràcies als programes de voluntariat; i la mobilització social i de recursos i la sostenibilitat econòmica de l'entitat.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario