17/12/18

UBICAT, programa d'orientació dirigit prioritàriament a persones aturades de llarga durada



El programa té com objectiu l'acompanyament, assessorament i informació 
per part del personal tècnic del centre en tot allò que té a veure 
amb el procés de recerca de feina de les persones participants

Recentment l'Ajuntament de Castelldefels ha rebut l'aprovació per part del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) del programa UBICAT, programa d'orientació laboral dirigit a totes aquelles persones en atur o que estiguin treballant i vulguin millorar la seva situació laboral. Aquest any el programa està dirigit prioritàriament a persones aturades de llarga durada.
El programa té com objectiu l'acompanyament, assessorament i informació per part del personal tècnic del centre en tot allò que té a veure amb el procés de recerca de feina de les persones participants. Mitjançant el disseny d'un itinerari personalitzat, s'intenta donar resposta a aquelles necessitats que qualsevol persona que hi participi tingui durant el seu procés de recerca de feina, millora d'aspectes formatius o d'altres situacions. En definitiva, el programa donarà resposta a totes aquelles necessitats que la persona tingui per millorar la seva ocupabilitat.
Constarà d'accions individuals i també de sessions grupals per tal de treballar tots aquells aspectes que siguin necessaris en funció dels diferents perfils de les persones participants.
El programa té una durada d'un any, tot i que l'itinerari de cada persona dins d'aquest, variarà en funció de les seves necessitats.
Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT.
Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar en el programa poden passar pel Centre de Suport a la Economia “La Guaita” per rebre informació sobre aquest.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario