20/12/18

Raúl Jerez, veí de Castelldefels, tanca un gran 2018 com a Campió de Catalunya de Pàdel




A la temporada de la seva explosió com a esportista, Raúl Jerez, 
veí de Castelldefels, guanya el campionat de Catalunya 
i el Màster de la Federació Catalana de Pàdel

“L'objectiu no és guanyar avui, ni demà. Vull veure fins a on arribem a base d'esforç, constància i compromís”. Amb aquesta mentalitat començava Raúl Jerez un any 2018 ple de reptes. Malgrat la seva primerenca edat (14 anys), Jerez, veí de Castelldefels, porta 6 anys entrenant a Pàdel al Club de Tennis Andrés Gimeno. Aquesta temporada, a la Categoria Infantil, s'ha consolidat com una de les més sòlides promeses dins del circuit de menors. Amb grans resultats tant al circuit de la Federació Catalana de Pàdel com al de la Federació Espanyola.
En 2018 ha estat Campió en 5 tornejos del circuit català en la seva categoria. S'ha atrevit fins i tot a competir a un nivell superior, a la Categoria Cadet, on s'ha proclamat Campió de 2 tornejos. Al final de la temporada, la guinda: A l'octubre es va proclamar Campió de Catalunya 2018 en Categoria Infantil i, de forma recent, ha estat Campió del Màster de la Federació Catalana de Pàdel, torneig on s'han mesurat les 8 millors parelles de l'any. També ha estat Campió d'Espanya per equips competint en el Fit Point Pàdel. Resultats que li han portat a estar número 5 del ránking nacional.
Un palmarès que li permet encarar la temporada 2019 amb la màxima il·lusió. “Serà un nou repte amb desafiaments que afrontarem en equip”. Al seu costat l’acompanyen els seus entrenadors, Oriol Moyés i David Quirós, i el preparador físic Mariano Hontecillas, del Club Andrés Gimeno. “Vaig amb ells a tot arreu. Sempre saben què dir, tant en la victòria con a la derrota. Des del primer dia m'han inculcat els valors de l'esforç i la constància, però, sobretot, a divertir-me dins de la pista. En 2019 ho passarem en gran!”
 
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario