3/1/19

Castelldefels es prepara per a l'arribada aquest dissabte dels tres Reis d'Orient



Ses Majestats els tres reis arribaran a Castelldefels cap a les 12 hores, per la sorra de la platja, amb una caravana de patges, carters reials i cavalls ben carregats de regals.

Aquesta caravana sortirà de la platja a l'alçada de l'avinguda República Argentina i arribarà fins al carrer 5. Una vegada finalitzat el recorregut Ses Majestats aniran a descansar a l'Edifici de la República, amb vehicles d'època.

Per tal de facilitar l'estacionament a la zona, durant els dies 5 i 6 de gener estarà obert de forma gratuïta l'aparcament del carrer Mèxic, al passeig Marítim, que compta aproximadament amb unes 350 places. Això sí, l'aparcament es tancarà en acabar el cap de setmana pel que els usuaris hauran de retirar els seus vehicles abans del dia 7.

La Cavalcada, per la tarda
Aquest any la tradicional Cavalcada de Reis sortirà de la plaça Joan XXIII a les 18 hores i l'arribada a la plaça de l'Església està prevista a les 20 hores
Ja per la tarda, a les 18 hores, la tradicional Cavalcada de Reis sortirà des de la plaça Joan XXIII per arribar cap a les 20 hores a la plaça de l'Església.
Recorregut: inici plaça Joan XXIII, avinguda Manuel Girona,  avinguda Constitució, carrer Doctor Ferran, carrer Arcadi Balaguer, plaça de l'Església.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario