3/1/19

Període de presentació de candidatures als Premis Ciutat de Castelldefels



Fins l'11 de gener resta obert el període de presentació 
de candidatures a l'Oficina d'Atenció ciutadana

Des del passat 13 de desembre està obert el termini de presentació de candidatures als premis Ciutat de Castelldefels, que es lliuraran el proper 12 d'abril de 2019 al Teatre Plaza. La presentació cal fer-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la planta baixa de l'ajuntament.
“Els Premis Ciutat de Castelldefels valoren aquelles persones i entitats que fomenten i difonen valors relacionats amb la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el civisme, la innovació i l'avenç econòmic i social”, explica l'alcaldessa Maria Miranda (PSC).

Premi Ciutat de Castelldefels al Foment dels Valors Socials i Cívics 2019
Atorgat a les persones físiques o jurídiques, la iniciativa solidària i/o de cohesió social de les quals hagi contribuït a una convivència o un benestar més grans dels homes i les dones de la ciutat de Castelldefels.

Premi Ciutat de Castelldefels d'Economia i Innovació 2019
Atorgat a les persones físiques o jurídiques que hagin impulsat una iniciativa econòmica o d'innovació a un projecte empresarial o de progrés que hagi contribuït al desenvolupament i la prosperitat de la nostra ciutat.

Premi Ciutat de Castelldefels 2019
Atorgat a les persones físiques de Castelldefels que hagin contribuït al progrés de la societat en qualsevol dels seus àmbits.

Premi Especial Ciutat de Castelldefels 2019
Atorgat a les persones físiques nascudes o residents a Castelldefels, o a les persones jurídiques radicades a Castelldefels, que hagin destacat en qualsevol part del món per la seva contribució al progrés de la societat en qualsevol dels seus àmbits.

+ INFO: premis.castelldefels.org



www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario