18/1/19

Aquest dissabte s'inaugura la renovada plaça Joan XXIII amb una matinal d'activitats



La festa d'inauguració d'aquest dissabte dia 19 començarà a les 11 h., amb una xocolatada, seguida per l'espectacle familiar "Mou el cul i no siguis gandul", a càrrec de la companyia Tres per Res.

Aquest mes de gener han acabat les obres de remodelació d'aquest espai urbà, que han comptat amb un pressupost de 134.000 euros

Ja ha finalitzat la remodelació de la plaça Joan XXIII, un cèntric espai urbà a cavall dels barris de Castell-Poble Vell, Can Vinader i Vista Alegre. La renovada plaça s'inaugurarà aquest dissabte vinent, 19 de gener, en una matinal d'activitats populars amb les que l'Ajuntament vol celebrar l'actuació al costat del veïnat.
El projecte ha comprès la millora de la qualitat de l'asfaltat de la calçada que voreja la plaça, mitjançant una nova capa de rodadura de la calçada, que es trobava deteriorada, així com la pintura de la senyalització horitzontal.
L'objectiu ha estat millorar els espais públics interiors i l'accessibilitat de la plaça, per al gaudi de la ciutadania. Els espais interiors de la plaça han estat reparats, i el paviment, que es trobava deteriorat, ha estat reemplaçat, així com el mobiliari urbà.
També s'han reconstruït les voreres perimetrals existents, protegint-les amb una barana perimetral donant més seguretat al vianant.
Prèviament a l'execució d'aquestes obres es va treballar en la reparació de la vorera situada a la zona del centre Frederic Mompou, així com de la vorera existent entre l'avinguda Manuel Girona i Rambla Blas Infante.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario