26/2/19

Tres empreses de Castelldefels seleccionades a la 14a edició dels premis Delta



A la convocatòria d'enguany s'han presentat a aquests premis a les millors iniciatives un total de 9 empreses de Castelldefels (Sala Enigma; LoBe Woman's Care; Smart Baby; The Beach Factory; Creartech; Innerworld; Imotion Analytics; Ventagy i Gruporou).

Els premis Delta són convocats pels ajuntaments de Gavà, Castelldefels, El Prat, San Boi i Viladecans

Aquests guardons tenen per objectiu la dinamització de l'activitat socioeconòmica del territori, destacant especialment les propostes d'empresa que, per la seva capacitat d'innovació, diversificació, creació de llocs de treball, assoliment de resultats destacats i/o pel seu interès social, constitueixen un potencial dinamitzador de l'economia de la zona Delta del Baix Llobregat. Tanmateix, donen suport i reconeixement a l'aportació que les noves iniciatives empresarials fan a les ciutats convocants com a eina de dinamització de l'activitat socioeconòmica.
Es destaquen especialment les iniciatives que per la seva capacitat d'innovació, diversificació, creació de llocs de treball, assoliment de resultats destacats o pel seu interès social constitueixen un potencial dinamitzador de l'economia del territori. Els ajuntaments participants en aquesta 14a edició dels Premis Delta 2018-2019 volen esdevenir un punt de referència per a les persones emprenedores i, alhora, un mecanisme permanent de suport i promoció de la cultura emprenedora.

Tres empreses de Castelldefels  de diferents sectors
Tal i com a estipulen les bases del concurs s'ha procedit a la preselecció de les tres candidatures que passaran a la fase final dels premis.
Les tres empreses seleccionades són:
· Smart Bay. Empresa especialitzada en productes de puericultura,  que distribueix la firma Joie al mercat espanyol, andorrà i portugués.
· The Beach Factory. Es tracta d'una empresa de coworking, un punt de trobada per a treballadors independents que comparteixen un espai creatiu davant el mar.
· Imotion Analytics. És una empresa experta en desenvolupament de tecnologia d'anàlisi biomètric de persones per a clients del sector retail, serveis i transport.
 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario