25/2/19

Una molt interessant i concorreguda Jornada de Portes Obertes, de Jarfels



El diumenge vàrem poder gaudir d’una concorreguda jornada festiva la nova nau de neteja i jardineria

Les remodelades instal·lacions de l'empresa municipal de jardineria i neteja es van presentar a la ciutadania


La nau ha estat recuperada després d'estar un temps en desús


Una nombrosa assistència ciutadana va voler conèixer les noves instal·lacions i va participar dels actes lúdics

Una jornada de portes obertes amb nombroses propostes lúdiques va servir el diumenge 24 de febrer per presentar a la ciutadania la renovada nau dels serveis de neteja i jardineria de Castelldefels, que desenvolupa l'empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC).
Aquesta nova seu de la jardineria i la neteja municipals, ubicada a la carretera de la Sentiu número 17 (davant l’institut Mediterrània), estava en desús des de fa temps, i ara ha estat adequada i reformada com a seu d'aquests serveis municipals.
En el decurs de la festa, les persones assistents van poder veure la nova flota de vehicles sostenibles, necessaris per prestar el servei, i van ser objecte d'un obsequi: un lot de bosses de ràfia per separar els residus a la llar (groc, envasos; verd, vidre; blau, paper) i un cubell per a les deixalles orgàniques.
La jornada lúdica va integrar visites guiades a les instal·lacions, tallers d'aprofitament alimentari i de roba, i demostracions de neteja de grafits i de contenidors, entre d'altres.
També es va poder gaudir d'una xocolatada i actuacions de diversos grups de l'Escola Municipal de Dansa.


Fotos: Ramón Josa

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario