21/3/19

Ens anem de tapes amb la "11a Ruta de la Tapa de Castelldefels"



El Jurat ja ha donat el seu parer, un cop provades les 32 tapes
Una part de les 32 tapes presentades a la prova
Cadascun dels 32 establiments participants
servirà la seva tapa, amb beguda inclosa, per 3€


Cada any, en els primers dies de maig es posa en marxa la festa gastronòmica de la Ruta de la Tapa de Castelldefels, que es prolonga fins a l'última setmana de juny. Aquest any serà l'onzena edició.
El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat, una vegada més organitza una Ruta exquisida per a promocionar i degustar saboroses i originals Tapes, per un preu de 3€ amb beguda inclosa. L'objectiu d'aquesta iniciativa és incrementar el nombre de visitants i dinamitzar els establiments d'hostaleria, el comerç i donar a conèixer dins i fora de Castelldefels l'excel·lència de la nostra gastronomia.
El Gremi d'Hostaleria de Castelldefels vol convidar-los a gaudir d'aquesta proposada gurmets en els 32 establiments que participen en aquesta Ruta, un itinerari perfecte per a conèixer bars, restaurants i quiosquets de Castelldefels.

El Jurat
Dimecres passat 20 de març, en el saló menjador de l’Escola d’Hosteleria de Castelldefels, va tenir lloc l'examen gastronòmic de les diferents tapes que es van presentar a concurs en aquesta onzena edició de la Ruta de la Tapa. El jurat professional va estar format per: Mingo Morelles (Restaurant Cal Mingo), Agustín Pedregal (Professor de l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels), Pere Chías (President Gremi Restauració de Barcelona), Antonio Ponce (Restaurant Elefant), Esteban Ruiz (EscolaHostaleria de Castelldefels), Ana Quesada (Ajuntament de Castelldefels), Joan Capell (La Premsa Magazine) i Diego Giménez (TotOci) que van ser els encarregats de valorar les tapes presentades i atorgar els premis a la tapa més original, de millor presentació, millor sabor i millor elaboració, distincions que seran donades a conèixer una vegada tancada la ruta.
Les millors tapes del Baix Llobregat les tens a Castelldefels, vine a comprovar-ho! T’hi podràs resistir?
L'activitat de la 11a Ruta de la Tapa ha estat subvencionada per l'àrea de Comerç del Ajuntament de Castelldefels.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario