21/3/19

Les Minideixalleries recullen també, a partir d'ara, oli domèstic



L'oli de cuina usat ocasiona greus problemes ambientals si no es separa com cal, contaminant l'aigua i generant enormes despeses en depuració

El projecte consisteix en imple-mentar un sistema de recollida d'oli de cuina usat a les Minideixalleries amb una distribució controlada de pots

L'Ajuntament de Castelldefels, a través de l'empresa municipal SAC ha posat en marxa el Projecte de reciclatge d'oli de cuina usat a les Minideixalleries del municipi, ampliant el servei de recollida d'oli domèstic que des del 2016 ja es realitza als centres educatius que compten amb el distintiu d'Escola Verda del municipi.

L'oli de cuina provoca greus problemes ambientals si no és separat com cal, contaminant l'aigua i generant enormes despeses en depuració.
El projecte consisteix en implementar un sistema de recollida d'oli de cuina usat a les Minideixalleries amb una distribució controlada de pots. Així aquelles persones que facin reciclatge d'oli o en vulguin fer, només han d'anar a una de les Minideixalleries del municipi i quan entreguin un pot d'oli domèstic usat, rebran a canvi un recipient net on anar ficant l'oli de cuina brut. S'entregarà un pot per família/habitatge fins a esgotar existències.

LLiurament de bosses de ràfia i cubells de matèria orgànica
Per a facilitar el reciclatge del paper, envasos, vidre i matèria orgànica a les llars les Minideixalleries posen a la disposició de la ciutadania aquests elements:
·                     bosses de ràfia per a paper, envasos i vidre
·                     cubells per a matèria orgànica
Es lliurarà un kit de bosses per família/habitatge fins a esgotar existències. Aquests kits es poden recollir a qualsevol de les 5 Minideixalleries del municipi.
Per recollir el cubell per a matèria orgànica cal aportar a la deixalleria un objecte per a reciclar dels que es poden lliurar-hi com piles usades, càpsules de café, petits electrodomèstics, etc.

Horari i dies de servei de les Minideixalleries
Horari: 10-13h i 16-19h, excepte els festius.
Dies de servei:
·                     DIMARTS: Av. Constitució, núm. 205-207 - Barri: Montmar
·                     DIMECRES: Plaça Joan XXIII – Barri: Can Vinader 
·                     DIJOUS: Rambla Josep Tarradelles, núm. 20 -  Barri: Muntanyeta 
·                     DIVENDRES: Plaça de les Palmeres -  Barri: La Pineda
·                     DISSABTE: c/Església, núm. 33 - Barri: Centre


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario