26/8/19

Des d'avui, la línia d'autobús CF1 modifica provisionalment el seu recorregut


La línia d'autobús CF1 modificarà el seu recorregut arran de les obres de construcció de la rotonda que s'està fent a la confluència del carrer Local Anglada amb la carretera de la Sentiu.
El recorregut de la CF1 passava per aquest carrer cada dimecres en quedar inutilitzada la parada situada al carrer Blas Infante per la instal·lació del mercat ambulant.
Ara, de manera provisional, fins que acabin les obres al carrer Lola Anglada, la CF1 modifica de nou el seu recorregut tots els dimecres a partir d'aquest 26 d'agost des de les 07:00 h fins a les 17:00 h.
La previsió és que les obres, que estan pressupostades en 251.697,56 € + IVA, estiguin executades en quatre mesos.

Una nova rotonda
L'Ajuntament de Castelldefels està duent a terme la construcció d'una nova rotonda a la cruïlla del carrer Lola Anglada amb la carretera de la Sentiu, amb l'objectiu de millorar la circulació de vehicles a la zona, a més de facilitar l'accés als equipaments municipals de la recollida de residus i Jarfels.

A partir d'aquest 26 d'agost es durà a terme la segona fase de les obres, les quals comportaran una afectació a la circulació. El carrer Lola Anglada quedarà en un carreró sense sortida cap a la carretera de la Sentiu, però s'habilitarà l'espai suficient perquè els vehicles puguin donar la volta. Per la seva banda, la carretera de la Sentiu quedarà amb doble sentit de circulació, però en el tram de les obres es reduirà a només un carril que serà regulat amb semàfors provisionals.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario