16/8/19

El jutge envia a la presó dos romanesos per robar en bars de Castelldefels i voltants

En total, els arrestats acumulen 29 antecedents 
policials anteriors de la mateixa tipologia delictiva

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Viladecans van detenir 'in fraganti', la matinada del 5 d'agost, els dos homes quan acabaven de robar un bar de Castelldefels. La investigació dels Mossos va determinar que els dos detinguts eren els autors de tres robatoris més amb força, comesos amb anterioritat, en més bars de la zona.


Robaven caixes registradores i màquines escurabutxaques
La investigació va començar a finals de juliol, després d'un robatori amb força, de matinada, en un bar del municipi de Castelldefels. Els autors havien accedit a l'interior de l'establiment forçant les persianes metàl·liques i havien forçat tres màquines escurabutxaques.

Identificats per les càmeres de seguretat
Els investigadors van aconseguir acreditar que els lladres feien vigilàncies prèvies als bars violentats per tal de manipular els sistemes d'alarma amb l'objectiu d'evitar la detecció a l'entrada del local.
Els Mossos, amb l'ajuda de les càmeres de video vigilància dels establiments, van aconseguir identificar dos dels presumptes autors dels robatoris. Finalment, la matinada del 5 d'agost, efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana van detenir 'in fraganti' els dos presumptes autors.
Durant l'escorcoll, els agents van localitzar estris utilitzats per realitzar els robatoris com lots, un tornavís i guants.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario