10/9/19

Castelldefels commemora aquest dimecres la Diada Nacional de Catalunya

Unes cinquanta entitats culturals, socials i esportives participaran en l'ofrena floral al monument a La Senyera, a la plaça de l'Onze de Setembre 


La societat civil—representada per una cinquantena d'entitats, clubs i associacions— participarà un any més en l'ofrena floral al monument de La Senyera, a la plaça de l'Onze de Setembre.


Dimecres, els actes començaran a les 11 h, amb la ballada de sardanes a la plaça de l'Església, organitzada per l'Agrupació Sardanista de Castelldefels. La interpretació de sardanes serà a càrrec de la Cobla Baix Llobregat.
A continuació, a partir de les 12 h, i al costat, a la plaça de l'Onze de Setembre, la jornada prosseguirà amb l'acte institucional, que començarà amb cant coral, a càrrec de la Coral Margalló. Tot seguit, l'Ofrena Floral, el ball de bastons  i l'aixecada d'un pilar a càrrec dels Castellers de l'Agrupació de Cultura Popular de  Castelldefels.
L'acte institucional i l'ofrena floral acabaran amb la salutació de l'alcaldessa de la ciutat, Maria Miranda, i el cant de l'Himne dels Segadors, amb música dels Grallers Toc de Vent
A continuació, cap a les 12.30 hores, a la plaça de l'Església es reprendrà la ballada de sardanes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario