27/11/19

Castelldefels celebra aquest divendres els 40 anys de democràcia a l'Ajuntament

Primer consistori democràtic a Castelldefels

El Teatre Plaza acull aquest 29 de novembre (19h) un acte institucional de commemoració de 40 anys d'ajuntament democràtic

Conduit per la presentadora de TV Ares Teixidó, integrarà l'actuació del grup de teatre Paranoia, l'Escola Municipal de Dansa, el Quartet Assai i el reconeixement a regidors i regidores que han participat de la construcció i transformació de la ciutat de Castelldefels

El Teatre Plaza acull aquest divendres, 29 de novembre (19h), l'acte central de commemoració de 40 anys de democràcia a l'Ajuntament de Castelldefels. Aquest acte dona el tret de sortida a tota una programació d'activitats.
L'objectiu és la commemoració del quarantè aniversari de les primeres eleccions municipals on els ciu­tadans i ciutadanes van escollir, per primer cop en molts anys, els seus dirigents locals. “Es tracta de fer una retrospectiva de la ciutat que era Castelldefels, la seva evolució i els objectius de futur per fer una ciutat de les persones, on viure i conviure. Un repàs per la història, les reivindicacions, el diàleg i l'esforç”, expliquen des de l'organització de l'acte.

L'acte, conduït per la presentadora de TV Ares Teixidó, comptarà amb l'actuació del grup de teatre Paranoia, l'Escola Municipal de Dansa, el Quartet Assai i el reconeixement a regidors i regidores que han participat de la construcció i transformació de la ciutat de Castelldefels.

Per assistir-hi es poden recollir les invitacions gratuïtes al vestíbul de l'Ajuntament de Castelldefels, de dilluns a divendres de 8 a 14h i les tardes de dimarts, dimecres i dijous de 16 a 19.30 . Les invitacions es lliuraran per ordre de sol·licitud. L'acte comptarà també amb interpretació de llenguatge de signes.
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario