23/12/19

A presó dos homes per robatoris en domicilis de Castelldefels

- Van arribar a escalar fins a quatre metres per entrar als pisos

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 10 de desembre a dos homes per deu robatoris en domicilis de Castelldefels, Gavà i Barcelona. Van ingressar a la presó el divendres 20 de desembre després de passar a disposició judicial.

Una dotació policial que formava part d'un dispositiu de prevenció de robatoris a Castelldefels va rebre l'avís per una alarma en un pis de el sector nord de la ciutat. Pocs minuts després, una patrulla no uniformada va localitzar dos homes en una zona propera que coincidien amb la descripció dels sospitosos. Portaven diners i objectes de valor i van quedar detinguts.

Les càmeres de vigilància
Posteriorment, gràcies a imatges gravades per càmeres de vigilància, se'ls va relacionar amb nou robatoris més entre novembre i la primera setmana de desembre. Per entrar als pisos, els lladres van arribar a escalar fins a quatre metres. Posteriorment, gràcies a imatges gravades per càmeres de vigilància, se'ls va relacionar amb nou robatoris més entre novembre i la primera setmana de desembre. Per entrar als pisos, els lladres van arribar a escalar fins a quatre metres.

Escalant balcons i finestres
El modus operandi que utilitzaven els lladres sempre era el mateix: accedien als domicilis escalant amb una gran agilitat per enfilar-se per balcons i finestres.
Els detinguts són de nacionalitat albanesa i tenen 21 i 24 anys. No tenen domicili conegut i la data d'entrada de l'passaport a Espanya és molt recent.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario