19/12/19

Obertes les inscripcions per al curs de monitors de lleure que començarà el 31 de gener



El curs dóna una titulació oficial que permet treballar a les escoles com a monitor/a de menjador, extraescolars i acollides, també a esplais o casals

No hi ha límit d'edat, cal tenir 18 anys, el seu preu és de 210 euros i inclou 150 hores lectives

Ja es troben obertes les inscripcions per al curs de monitors i monitores de lleure infantil i juvenil que organitza la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Castelldefels. El curs es desenvoluparà del 31 de gener al 28 de març. Cal tenir 18 anys i el seu preu és de 210 euros i inclou 150 hores lectives (100 presencials i 50 a distància).

També és necessària una etapa pràctica (160 hores). L'alumne haurà de buscar el centre de pràctiques, que haurà de ser una entitat o empresa que: tingui un director/a de lleure titulat/da, un equip de monitors/es i un grup d'infants estable i un projecte educatiu. En finalitzar les pràctiques, l'alumne haurà de lliurar la memòria de pràctiques.

Amb aquest curs s'obté la titulació oficial de Monitor/a d'Activitats d'Educació en el Lleure Infantil i Juvenil, que permet treballar a les escoles com a monitor/a de menjador, extraescolars i acollides, també a esplais, casals, etc. Aquesta és una oportunitat per poder formar-se en aquest àmbit i aconseguir una feina que es pot combinar amb els estudis superiors.

Les inscripcions es poden realitzar al Kasal de Joves (Centre Frederic Mompou) Plaça Joan XXIII, 10.

Horari
El curs comença el 31 de gener i finalitza el 28 de març.
Les classes tindran lloc els divendres de 16 a 20h i els dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Telèfon: 600 92 96 52 (Whatsapp)


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario