10/12/19

El castelldefelenc Raúl Jerez es proclama bicampió de Catalunya de Pàdel


En el seu primer any com Cadet, el jugador del Team HEAD i del Club de Tennis Andrés Gimeno conquista el campionat de Catalunya per segon any consecutiu i es consolida com a número 1 de la seva categoria.

- "És un premi tancar el 2019 com a campió de Catalunya de Pàdel per segon any consecutiu. He d'agrair el tracte tant de l'Team HEAD com del Club de Tennis Andrés Gimeno, que s'encarreguen de combinar la diversió de l'esport amb el creixement professional i personal ".

Només té 15 anys, però Raúl Jerez, veí de Castelldefels, porta des dels 7 competint en el món del Pàdel. En el seu primer any com a Cadet, ha destacat com a número 1 de Catalunya en la seva categoria conquistant diferents Gran Slams i Super Gran Slam, que l’han classificat per jugar els diferents TYC premiums de la competició nacional. Però es queda amb dos moments: "Tornar a guanyar el campionat de Catalunya és especial perquè requereix d'una gran preparació i concentració".

També destaca el títol en un Super Gran Slam en la categoria Junior, una categoria superior a la que li correspon per edat. "Cada torneig és un nou aprenentatge. L'experiència de competir per tot Espanya m'ha ensenyat a respectar a tots els rivals i a preparar a consciència cada partit. Una dedicació que també vaig aplicar per compaginar l'esport amb els meus estudis de secundària”.

D'altra banda, cal destacar "el salt" que ha suposat competir en el Circuit Absolut de Pàdel Català, aconseguint entrar en primera categoria en diferents tornejos i situant-se en el lloc 80 de el rànquing absolut, un lloc molt rellevant tenint en compte la primerenca edat de jugador.


Raúl Jerez es mostra "molt agraït" al Team HEAD i al Club de Tennis Andrés Gimeno. "La constància i el sacrifici" són les claus d'un nou any d'èxits. "Els partits són una fase més del procés. Si vull seguir competint a un nivell elevat he de tenir en compte l'alimentació, el descans i cada entrenament. Tot això no seria possible sense la implicació i dedicació de les meves entrenadors, Oriol Moyes i David Quirós . ¡El 2020 anem a per més! ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario