9/12/19

El divendres 13, Castelldefels acullirà una jornada per afavorir l'ocupació de més de 80 persones amb discapacitat

La jornada compta amb la participació de 14 empreses 
i es desenvolupa el 13 de desembre, a les 11:00 h, a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Federació CordiBaix, entitat sense afany de lucre que treballa amb persones amb discapacitat i/o trastorn mental del Baix Llobregat, juntament amb l'Ajuntament, preparen un Networking d'ocupació amb més de 14 empreses, que faran breus entrevistes de selecció amb més de 80 persones amb discapacitat.

La jornada tindrà lloc a la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado el proper divendres 13 de desembre (11h). Intervindran, a més del President de Cordibaix, Enric Net, la regidora de Promoció Econòmica i Foment de l'Ocupació, Eva López, i la regidora de Serveis Socials i Dependència, Ana Quesada.

L'acte comptarà, a més, amb l'experiència d'èxit de l'empresa Bauhaus com a model de bones pràctiques per la inclusió laboral de persones amb discapacitat.

Conduirà l'acte el comunicador David Achell. 

Acte seguit, es desenvoluparà un Speed Dating, o entrevistes breus de selecció, entre les 14 empreses participants que amb més de 45 ofertes publicades, demanen més de 20 perfils professionals diferents, faran a les persones candidates.
Les empreses que participen són: Accent Social; Cavall de Cartró, SL;  Diswork; Emiser;  Expressate Group; Fem Cet;  Grupo Social ONCE; Grupo Sifu; Interserve; Ndavant, SL; Norauto, SA; Randstad Fundación; Servitelco i Suez.
Les empreses que col·laboren són: Amigables, Bauhaus, Imperfect, Secot, Sinergia i Psicosedna.
Aquest esdeveniment té com a objectiu apropar el món empresarial i el de les persones amb discapacitat per a promoure la seva inserció laboral.
El desenvolupament de la Jornada contribuirà a posar en valor la gestió socialment responsable de les empreses i la seva contribució a aconseguir mercats laborals més integrats i amb un major nivell d'inclusió social.

+ INFO:
• 93 477 08 25 / 630 617 297

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario