8/6/20

Oberts tots els espais d'esbarjo per a gossos de la ciutat

 





Des del consistori es fa 
una crida a la responsabilitat 
de la ciutadania i estableix 
una sèrie de normes 
d'utilització durant el 
període de pandèmia 
Covid-19





L'Ajuntament de Castelldefels va procedir el passat 4 de juny a l'obertura dels set espais d'esbarjo per a gossos de la ciutat, que romanien tancats com a mesura de precaució davant l'expansió del coronavirus al municipi.
No obstant aixó, l'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania i estableix una sèrie de normes d'utilització durant el període de pandèmia Covid-19 per poder accedir i gaudir d'aquests espais coneguts popularment com “correcans”.
D'aquesta manera, no deuen accedir-hi aquelles persones que es trobin malament, tinguin diagnosticada la malaltia o estiguin aïllament. També cal rentar-se les mans abans de sortir de casa i a la tornada.
Es demana prioritzar també els horaris de menor afluència. Si no es pot mantenir la distància mínima de seguretat, s'ha de tornar més tard o posar-se la mascareta.

D'altra banda, s'ha d'evitar el contacte amb altres gossos i, en tornar a casa, rentar les potes, la cara i la cua del gos. També es recomana parlar amb el veterinari  perquè aconselli els productes d'higiene animal més adients.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario