2/7/20

Es suspenen les Festes del Mar, i neix un cicle de concerts gratuïts als jardins del Castell

- Les Festes del Mar, que se celebren cada any a la platja de Castelldefels a mitjans juliol, pels volts de la diada de la Mare de Déu del Carme, enguany no es podran celebrar, perquè les activitats tradicionals no permeten respectar les mesures de seguretat.

- Tanmateix, la normativa sanitària en la represa de l'activitat permet que l'Ajuntament programi un cicle de concerts gratuïts, amb aforament limitat, als jardins del Castell


Però, la Cultura no s’atura
En col·laboració amb l'Agrupació de Cultura Popular, se'n mantindrà l'encesa de torxes a les torres de guaita, que simbolitza l'avís de l'arribada dels pirates barbarescos a les costes de Castelldefels, el divendres 17 de juliol a les 22 h.
En línia, a les xarxes socials de Facebook @castelldefelscultura, Instagram  @castelldefelscultura i Twitter @cdfcultura, el dissabte 18 de juliol es podrà veure el vídeo del Desembarcament Pirata de l'edició de 2019. I durant la setmana, a la Biblioteca a la Platja Carme Romaní s'organitzaran diverses activitats relacionades amb les Festes del Mar.

Concerts gratuïts al Castell
En la línia del lema la Cultura no s'atura, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament ha programat una sèrie d'activitats que sí que permeten establir mesures per a una correcta prevenció de riscos.
Es tracta del cicle “La Cultura no s'atura a l'estiu”, un programa d'activitats culturals als jardins del Castell, durant els divendres de juliol i els dos primers divendres del mes d'agost, gratuïta, amb aforament limitat.

PROGRAMA
Mar Vilaseca  En concert, divendres 10 de juliol -- 22 h.
Xavi Ollé (guitarra i veu) composa i interpreta un repertori basat en la música d'arrel Americana. Els seus discos amb Th'Booty Hunters (2010), Blackbirds (2007) o els primers Crazy Riders (1986) són mostres de les influències d'artistes dels Estats Units, on ha passat llargues temporades a una ciutat tan plena de música com Nashville (Tenessee). Kris Kristofferson , George Jones, Willie Nelson... en són fars.

The Red Pig Crossing  En concert, divendres 17 de juliol – 22:15 h.
Xavi Ollé (guitarra i veu) composa i interpreta un repertori basat en la música d'arrel Americana. Els seus discos amb Th'Booty Hunters (2010), Blackbirds (2007) o els primers Crazy Riders (1986) són mostres de les influències d'artistes dels Estats Units, on ha passat llargues temporades a una ciutat tan plena de música com Nashville (Tenessee). Kris Kristofferson, George Jones, Willie Nelson... en són fars.

Festes del Mar / Confinades  Divendres 17 de juliol
Encesa de bengales (22 h), emissió en línia del desembarcament pirata de l'any passat i activitats i conte infantils a la Biblioteca de la Platja.

Festes del Mar / Confinades  Dissabte 18 de juliol
Emissió en línia del desembarcament pirata de l'any passat

Ganzá  En concert, divendres 24 de juliol - 22 h.
Ganzá és un grup de música brasilera resident a Barcelona, que pren el nom de la "marca o compaso da samba". Ho fa des d'una perspectiva fresca, amb un estil propi, resultat de la fusió de diferents ritmes de la cultura popular brasilera amb tocs de jazz i soul, respectant les arrels rítmiques baianas. Nascuda a Barcelona el 2017, la banda és fruit de la trobada de figures emergents del panorama jazz d'aquí i d'allà.

Es Lo Que Hay & Fran Mercader  En concert, divendres 31 de juliol --  22 h.
Grup de blues, jazz i soul de Castelldefels, format per músics amb una dilatada trajectòria musical: Tito Puerta  (teclats), Núria Almazán (veu), Fran Mercader (veu + guitarra), Toni Ponce (guitarra) i Arturo Blasco (guitarra).




The Lindy Hoppers Band  En concert, divendres 7 d'agost -- 22 h. 
Banda de swing nascuda a Badalona l'any 2016, amb repertori basat en temes dels anys 30 i 40, de solistes i orquestres de l'època del swing com Count Basie, Duke Ellington o Benny Goodman, tres de les tradicions jazzístiques més importants del jazz del segle XX. El grup s'ha especialitzat en música per a balladors de lindy-hop.



Mancha 'E Plátano  En concert, dijous 13 d'agost 2020 -- 22 h.             
Grup de percussió, cant, poesia i ball de bomba afro porto-riquenya. La bomba és un gènere de música i ball popular afrodescendent nascut a Puerto Rico al segle XVI. A les hisendes sucreres, les persones esclaves es reunien després de les llargues jornades per a desfogar-se i descansar, però també per a planejar l'escapada, plorar als perduts i celebrar el triomf d'aquells que havien fugit cap a la llibertat, els cimarrones.




www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario