28/7/20

PSC Castelldefels aprova nova Executiva local

· La nova Executiva del PSC centrarà l’acció en el debat polític i la reactivació de Castelldefels davant l’emergència sanitària


· L’Assemblea socialista, celebrada per via telemàtica, ha aprovat per unanimitat una nova Executiva, renovada, que centrarà la seva actuació en enfortir la participació i donar resposta a les necessitats derivades de la pandèmia 

L’Assemblea socialista de Castelldefels ha aprovat per unanimitat la constitució de la nova Executiva local, renovada i compromesa amb la reactivació del municipi davant el context d’emergència sanitària. De la mateixa manera, també s’ha donat un suport unànime a l’informe de gestió elaborat per l’Executiva sortint.

La nova Executiva, presidida de forma honorífica per l’Alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, i liderada pel Primer Secretari local, José Manuel Pavón, centrarà l’acció en l’impuls social i econòmic del municipi. Així com en la lluita per la igualtat, la justícia social i la defensa del medi ambient.
La Presidenta socialista, Maria Miranda, afirma que “estic orgullosa del treball realitzat per l’Agrupació, especialment des de l’inici de l’emergència sanitària. Davant la major crisi sanitària dels darrers 100 anys, el PSC Castelldefels ha fet un pas endavant en l’ajuda als col·lectius més vulnerables. Un exemple de solidaritat i convivència que també han protagonitzat la resta d’entitats i associacions del municipi”.
El Primer Secretari local, José Manuel Pavón, centra la línia d’actuació en “fomentar el debat polític intern per continuar reforçant el partit. La participació de militants, simpatitzant i, en definitiva, del conjunt de la ciutadania, és imprescindible per consolidar una major incidència del PSC en el dia a dia de la ciutat”. La primera decisió de la nova Executiva ha estat la de convocar, tan aviat com sigui possible, una Assemblea presencial per ratificar els acords.
El Primer Secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet arribar un missatge de suport a la nova Executiva, desitjant “molt bona sort en la feina de l’Agrupació, i força en la preparació d’unes eleccions al Parlament de Catalunya en els propers mesos”. De la mateixa manera, Miquel Iceta ha tingut “un record especial per les companyes i antigues membres de l’Executiva local, África Lorente i Marta Medina, que malauradament van perdre la vida durant l’emergència sanitària”. Tan aviat com la situació ho permeti, el PSC realitzarà un homenatge en la seva memòria i de totes les persones que han perdut la vida en els darrers mesos.
També ha participat en l’Assemblea el Vice-Primer Secretari del PSC Baix Llobregat, Joaquín Fernández, qui ha recordat “la importància de coordinar polítiques i estratègies a nivell comarcal, per donar una resposta cohesionada a les necessitats derivades de la pandèmia. Els i les socialistes hem d’estar al costat de les persones per garantir que la reactivació dels municipis no deixa ningú enrere”.

La nova Executiva local estarà formada per:
• Presidenta: Maria Miranda
• Primer Secretari: José Manuel Pavón
• Secretaria d’Organització: Clara Quirante
• Secretari de Comunicació: Kiko Benítez
• Grups de treball per la igualtat, la justícia social i la defensa del medi ambient: Mari Ángeles Barbero, Paco Quirante, Glòria Rivas, Manuel Lizana, Núria Milà, Oscar Iranzo, Immaculada Pérez.




www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario