3/8/20

En marxa la millora de les dues estacions de tren de Castelldefels

· Castelldefels Centre es transformarà per consolidar-se com a una de les capçaleres de les línies de Rodalies


· L'estació Castelldefels Platja es reformarà per a una major afluencia de viatgers

El coordinador del Pla de Rodalies de Renfe, Pere Macias, i la directora de Renfe, Mayte Castillo han informat avui a l'alcaldessa Maria Miranda, de l'estat d'aquests dos projectes, que podrien estar redactats a finals d'any.

L'estació de Castelldefels
L'estació de Castelldefels del centre de la ciutat es consolidarà com a una important estació de capçalera de les línies de Rodalies de Catalunya. Serà una actuació coordinada amb les obres del pas de ciutat. Es tracta d'una actuació complexa que suposarà, entre altres, la construcció d'una andana central i la instal·lació de quàdruple via de manera es pugui augmentar la capacitat de la línea i es redueixi el temps de viatge, tant pels trens de Rodalies com pels Regionals entre Tarragona i Barcelona. El projecte hauria d'estar redactat a finals d'any.

L'estació de Castelldefels Platja

Adif i Renfe posaran en marxa, com més aviat millor, un pla per millorar l'accessibilitat de a l'estació de Castelldefels Platja, que era una de les principals demandes de l'Ajuntament i dels usuaris i les usuàries. També es preveu ampliar les andanes, fer el baixador més accesible i confortable i que tingui suficient capacitat pels moments de major afluència de viatgers. Aquest projecte també hauria d'estar enllestit a finals d'any.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario