25/11/11

El PSC demana la dimissió del regidor d’Hisenda (CiU), per ‘agressions verbals i amenaces per part del regidor’ a una treballadora del seu departament.

‘La tensió va arribar a tal punt que es va haver de presentar la Policia Local, alertats pel personal de l’àrea.’, explica la nota de denuncia del PSC.

Reproduïm íntegra la nota que ens ha fet arribar el PSC a la nostra redacció.

El Grup municipal Socialista a l’Ajuntament de Castelldefels ha demanat a l’alcalde que cessi al regidor d’Hisenda, Albert Sàenz (CiU) després que una treballadora hagi denunciat que va ser objecte d’agressions verbals i amenaces per part del regidor.

Els fets van succeir el 18 de novembre en el despatx del regidor Sáenz. Segons l’escrit de denúncia que la treballadora ha adreçat a l’alcalde, el regidor d’Hisenda i superior jeràrquic de la funcionària la va escridassar amb frases i expressions de menyspreu cap a ella i el personal d’aquesta àrea municipal,  crits que va acompanyar de cops al mobiliari. La tensió va arribar a tal punt que es va haver de presentar la Policia Local, alertats pel personal de l’àrea.

Per tot això, i davant de que el regidor no ha presentat la seva dimissió per pròpia iniciativa en el ple municipal celebrat ahir, el portaveu del Grup Municipal Socialista, Joan Sau, ha demanat a l’alcalde el cessament del regidor davant “d’aquesta clara i flagrant conculcació dels drets dels treballadors”. Sau ha afegit: “Li demanem a l’alcalde que actuï com a tal i no miri cap a una altra banda. Dignifiqui la política. El temple d’un governant no es forja només tallant cintes, sinó sobretot donant resposta a situacions com aquesta”.

El PSC afirma que les maneres de fer del sr. Saenz són del tot punt reprobables. Una actitud que va activar de nou ahir en el ple, ja que no només no va demanar disculpes, sinó que a sobre va atiar més el foc acusant la treballadora de manipular la informació.

Així mateix, el PSC vol manifestar el seu suport als treballadors i les treballadores municipals, especialment al personal adscrit a l’àrea d’Hisenda que també ha presentat un escrit a l’alcalde denunciant la situació que pateixen des que el sr. Sàenz va assumir el càrrec el passat mes de setembre, fruït de l’acord de govern entre PP i CiU.

Castelldefels 25 novembre

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario