30/5/13

Alicia Sánches-Camacho es una dels dirigents millor pagats en l'escala salarial del PP


 El partit li va triplicar el sou. 
En tres anys va passar de cobrar 35.000 euros a 113.000

La dirigent del PP català, Alicia Sánchez Camacho va veure com el seu sou en el partit es multiplicava per tres del 2009 al 2011. És a dir, va passar de cobrar 35.000 euros a cobrar-ne 113.000 en tres anys, segons consta en la documentació que Hisenda ha enviat al jutge Pablo Ruz, que investiga el cas Bárcenas, i a la qual ha tingut accés 'El País'. 


El diari afegeix que als 113.633 euros bruts que va rebre la líder popular, se li ha de sumar les retribucions com a senadora i dietes parlamentàries. En total la
xifra puja als 180.000 euros bruts. Fonts del PP català ja han descartat qualsevol tipus d'irregularitat en aquests cobraments i ho van justificar dient que Camacho té dos sous, un com a senadora i l'altre com a presidenta del PP català.

La documentació a la que ha tingut accés 'El País' mostra que Sánchez-Camacho l'any 2011 figurava en la novena posició en una llista amb més de 100 noms entre dirigents i treballadors del partit. En aquell moment cobraven més que ella dirigents com Luis Bárcenas, Mariano Rajoy, Ana Mato i el seu marit o Jesús Sepúlveda. I en aquell exercici ella cobrava més que dirigents com Esteban González Pons o María Dolores de Cospedal.

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario