27/6/13

Inscripcions obertes per al torneig de futbol sala Vista Alegre

 

Fins el dia 2 de juliol, tots aquells qui vulguin participar-hi es poden dirigir al Centre Frederic Mompou, de dilluns a divendres i des de les 6 a les 8 de la tarda, per formalitzar la inscripció
El col·lectiu de joves que col·labora habitualment en les diferents accions del programa Activa't, han creat un grup obert a tothom des d'on proposar, dissenyar i executar accions de caire lúdic i esportiu. L'objectiu és gestionar els seus propis recursos d'oci i alhora, poder oferir-ne una oferta variada al barri de Vista Alegre que pugui sumar la complicitat dels veïns.
La primera acció que desenvoluparan serà el Torneig de futbol sala Vista Alegre. Fins el dia 2 de juliol, tots aquells qui vulguin participar-hi es poden dirigir al Centre Frederic Mompou, de dilluns a divendres i des de les 6 a les 8 de la tarda, per formalitzar la inscripció.
Aquesta és gratuïta i només cal dipositar una fiança de 10 € per reservar la plaça, que es retornaran el mateix dia del torneig. Els partits es disputaran a la pista esportiva de l'antiga escola de Vista Alegre entre els dies 5 i 6 de juliol a partir de les 18h. El premi a l'equip guanyador és un sopar en el restaurant de Vista Alegre Las Delicias, empresa que juntament amb La Voz de Castelldefels, patrocina l'esdeveniment.

Les activitats de l'edició d'enguany, que començaran el dia 9 de juliol i s'allargaran fins el 9 d'agost, es distribuiran entre el Frederic Mompou i la pista esportiva de l'antiga escola del barris. 

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario