7/1/15

Castelldefels demana a la Generalitat el traspàs del Canal Olímpic al municipi




L'Ajuntament de Castelldefels ha sol·licitat a la Generalitat 
que les instal·lacions del Canal Olímpic de la ciutat 
passin a ser de titularitat municipal, segons ha informat 
el propi consistori mitjançant un comunicat.


L'alcalde de Castelldefels ha enviat una carta al president de la Generalitat en la qual li sol·licita que la propietat del Canal Olímpic, la instal·lació que es va construir per albergar les proves de piragüisme dels Jocs Olímpics de 1992, passi a ser de titularitat municipal.
En la carta es reivindica "la titularitat del Canal Olímpic, un dels pocs equipaments esportius construïts pels Jocs Olímpics que mai es va transferir a l'ajuntament del municipi del territori al que pertany".

En aquesta missiva, l'alcalde sol·licita la propietat de "una instal·lació que es va construir pels Jocs Olímpics però l'objectiu final dels quals era el de constituir un llegat de futur per a tots els ciutadans de Castelldefels".

L'objectiu de l'ajuntament, segons fonts municipals, és aconseguir la propietat d'una instal·lació que passaria a ser utilitzada de forma directa pels ciutadans, amb un ús major que el que en l'actualitat poden realitzar.

Avui dia, els veïns de Castelldefels poden accedir al recinte i passejar, córrer o anar amb bicicleta al voltant de la làmina d'aigua, de manera gratuïta gràcies a un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Secretària General de l'Esport.

El Canal Olímpic es va construir per albergar les competicions de piragüisme i rem dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992.
 
www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario