15/5/17

Un altre 3 de 7 dels Grocs de Castelldefels al cabàs




La propera actuació completa dels Grocs serà a casa,
a la Plaça de l’Església, el diumenge 28 de maig

El resultat de la diada d’ahir diumenge a l’Hospitalet de Llobregat és especialment significatiu i important per als Grocs. I és que actuaven en una població on les seves dues últimes actuacions (al 2013 i 2014) no havien estat gaire lluïdes, tenien absències importants - sobretot a canalla - i el gruix de camises era una mica justet. El lloc on havien d’actuar, un carrer que feia baixada i amb mot soroll ambiental, tampoc no ajudava massa. Tot i això, no van voler conformar-se amb una actuació de 6.
Així, després de descarregar 2 pilars de 4 d’inici simultanis, van començar a primera ronda amb el 3 de 7, que van descarregar amb absoluta solvència. El castell tenia molt bones mides i estava ferm com una roca i això - i el fet que ja l’haguéssim descarregat sencer a assaig divendres passat - va donar seguretat a la nostra canalla, una canalla molt i molt valenta que, tot i no tenir massa experiència en castells de 7, no s’ho va pensar ni un segon i va pujar i baixar ràpida i fineta. Aquest 3 de 7 és el quart consecutiu que descarreguen els de Castelldefels a plaça aquest any.
L’alegria del moment i l’empenta que havia mostrat la canalla van fer que es decidís provar el 4 de 7 a segona ronda, tot i que a les últimes proves no havia anat del tot bé. El castell va pujar un pèl deformat, però prou estable. Aquest cop, però, la indecisió de la canalla va alentir la pujada. Això va suposar un sobreesforç per als baixos i es va haver de baixar el castell, que va quedar en intent desmuntat.
A tercera ronda el Grocs van descarregar el 4 de 6 amb l’agulla amb segons grans, un castell que ja havien portat a la diada anterior a les Roquetes i que els serveix per anar assajant la pinya del 4 de 7 amb l’agulla. Ja a la ronda de repetició, van descarregar el 2 de 6, un castell que tenen més que assolit, però que també suposava un repte per a la seva canalla més novella, que va tornar a demostrar que tenen moltes ganes d’anar amunt. Van acabar l’actuació amb dos pilars de 4 de comiat simultanis. 
La propera actuació completa dels Grocs serà a casa, a la Plaça de l’Església, el diumenge 28 de maig al migdia, amb motiu del 35è Aniversari de l’Agrupació de Cultura Popular, que és també el 35è aniversari de la Colla. Un actuació molt important, doncs, que comptarà amb la participació de tres colles convidades: els Minyons de l’Arboç, els Castellers d’Esparreguera i el Castellers de Cerdanyola. Abans, però, tenen una cita important amb tota la població de Castelldefels, aquest dissabte 20 de maig, dia en què se celebrarà la I JORNADA DE CULTURA POPULAR CATALANA, a la Plaça de l’Església. Durant tot el dia i hi haurà tallers, gimcanes, pilars i castells i serà un bon moment per apropar-se a la colla i aprendre què significa ser casteller.
 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario