1/9/11

Visites al Castell

Castelldefels respira cultura
Castelldefels és una ciutat que anem fent dia a dia; que no s'acaba, perquè és una ciutat viva. En aquest sentit, van apareixent noves necessitats i nous reptes i la nostra missió és trobar-ne les solucions. En altres paraules, procurar que els homes i les dones que formen el teixit humà de Castelldefels visquin una mica millor.
La cultura constitueix un dels aliments del nostre creixement com a persones. És per això que ara tenim dos motius per alegrar-nos. En primer lloc, el Castell, símbol del nostre passat col·lectiu, ja està a punt per convertir-se en un puntal del nostre futur, acomplint un triple objectiu: ser un espai obert a la ciutadania, constituir un escenari de difusió cultural i de la nostra història i esdevenir un equipament d'atracció turística que contribueixi al desenvolupament local. I, en segon lloc, les obres de la nova Biblioteca ja estan a punt i en el moment en què es completi l'equipament interior ja podrà començar a funcionar com un dels pulmons que donaran alè a la vida cultural de la ciutat.
Castelldefels, per tant, està d'enhorabona. Avui, Castelldefels és una mica millor; ara més que mai, la nostra ciutat respira cultura amb aquests dos nous equipaments. Els convido a què els visitin i els coneguin, perquè són de tots vostès.

El Castell, referent cultural i turístic
Amb la consecució de la tercera fase de les obres de recuperació del Castell i la construcció de la nova biblioteca Castelldefels pujarà un esglaó més cap a la seva consolidació com a ciutat intensament implicada amb la Cultura. Una implicació de la que volem fer partícips a tota la ciutadania de Castelldefels a través d'una jornada de portes obertes que els permetrà veure de prop el resultat d'aquestes obres. La tercera fase de les obres del Castell han permès el condicionament de tots els espais interiors de la planta baixa -on s'ubicarà el centre d'Interpretació de la Història de la ciutat- i la coberta mirador. També s'han condicionat les terrasses de la coberta amb baranes de protecció amb l'objectiu que puguin ser visitades.

Obert un diumenge al mes
Els diumenges de portes obertes al Castell, que resten durant aquest any 2011, són els que s'indiquen tot seguit. Les visites seran d'11 a 14 i de 17 a 19 h, a excepció de les programades de maig a setembre, inclosos, que s'allargaran fins a les 20 h.
• 11 de setembre (fins a les 20 h)
• 09 d'octubre
• 13 de novembre
• 11 de desembre


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario