4/9/11

El PP diu que 'El deute del consistori podria arribar als 84 milions d'euros'


L'alcalde popular de Castelldefels, Manuel Reyes, ha denunciat, en una nota de Premsa emesa per la seu del PP a Castelldefels, que a més dels 50 milions de deute reconeguts per l'anterior govern socialista, cal afegir els 19 milions més de l'empresa municipal Castelldefels Projeccions a més de 2 milions d'euros que es deuen als bancs per pòlisses de crèdit i 1.203.653 € en concepte de fiances a retornar.
Les xifres de l'informe realitzat per l'interventor de l'Ajuntament demostren que la ràtio d'endeutament és superior al que s'esperava trobar el PP en arribar al govern de Castelldefels, un dels municipis més endeutats de Catalunya.
La difícil i delicada situació amb la qual el PP s'ha trobat les arques heretades de l'anterior govern socialista s'agreuja per l'existència d'un gran nombre de factures sense pagar que ascendeixen a l'escandalosa xifra de més de 11.400.500 d'euros. L'alcalde ha declarat que "l'escandalosa deute s'ha generat després de 32 anys de mala gestió socialista que hipoteca el nostre futur i que no quedarà saldada fins al 2026".
Així mateix, Reyes ha anunciat que en les pròximes setmanes posarà en marxa un dur pla d'austeritat i una sèrie de mesures per sanejar les malmeses finances que passaran principalment per "la retallada de la despesa corrent, la reducció de partides previstes per als propers mesos que no responen a les veritables necessitats dels ciutadans, i la recerca de noves alternatives per generar ingressos ".
L'alcalde ha encarregat una auditoria externa,  els resultats de la qual es donaran a conèixer pròximament. 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario