13/9/11

L’UE Castelldefels i el Vista Alegre, acaben amb triomfs molt meritossos

La UE Castelldefels suma la primera victòria després de guanyar al Santboià a l'últim minut (3-2)

El Vista Alegre debuta amb remuntada i victòria (1-2) al camp del Torreforta

Els dos equips de futbol de Castelldefels van acabar els seus respectius compromisos amb victòria aquest diumenge 11 de setembre, tots dos per la mínima i després de protagonitzar heroiques remuntades.

Futbol
En la tercera jornada del campionat de lliga de la Tercera Divisió del futbol espanyol, la UE Castelldefels va patir per guanyar el derbi comarcal davant del Santboià al Municipal dels Canyars. Els locals van aconseguir una victòria agònica després que un golàs de falta directa transformat per Javi Rodríguez signifiqués el 3-2 final, al minut 89 del partit. Pot llegir la crònica completa del partit al web oficial del club:uecastelldefels.com.
Per la seva banda, la UD Vista Alegre va debutar amb èxit: victòria fora de casa en el primer partit del campionat del grup segon de la Primera Catalana. L'equip blau suma així els primers 3 punts en joc, després de remuntar un marcador advers i signar un 1-2 final al camp del Torreforta.

Bàsquet
Per la seva banda, el Club Bàsquet Castelldefels va organitzar amb èxit, als pavellons de Can Vinader i Can Roca, la quarta edició de la Copa Baix. El Servifuster Castelldefels, però, no va traduir en èxit esportiu l'èxit organitzatiu, ja que va caure eliminat en el primer partit. Amb tot, l'equip local va aconseguir la victòria en la final de consolació, davant del Montpedrós (75-54).
La Copa Baix ha reunit a Castelldefels 16 equips, una iniciativa que, segons el club, i al costat d'esdeveniments d'èxit com el Torneig de Reis, converteixen Castelldefels en la "capital del bàsquet a la comarca del Baix Llobregat".

Handbol
I després del triomf en la final de la Lliga dels Pirineus, el dimecres 7 de setembre, l'Esportiu Castelldefels continua amb una gran trajectòria en aquests compromisos previs a l'inici de la lliga. El club va jugar el dissabte 10 un quadrangular amistós a Granollers, on va guanyar els tres partits que va disputar.

Resultats del cap de setmana
Dissabte 10 de setembre

Futbol
Veterans Castelldefels, 1 - Can Fatjó, 0

Rugbi
Castelldefels RUC, 5 - Cornellà, 46

Diumenge 11 de setembre

Futbol
UE Castelldefels, 3 – Santboià, 2
Torreforta, 1 – UD Vista Alegre, 2


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario