13/9/11

Rèplica del PSC al pacte CiU – PP, a l’Ajuntament

El PSC considera que Castelldefels 
ha estat moneda de canvi entre PP i CiU

Reproduïm la Nota de Premsa que ens ha fet arribar el PSC

·  Els socialistes afirmen que el pacte de govern a Castelldefels entre populars i convergents és la prova de que “han mantingut enganyada la ciutadania aquests darrers mesos”.
·    L’ex-alcalde socialista Joan Sau afirma que el grup municipal de CiU dóna suport “a aquells que ataquen el sistema d’immersió lingüística a les escoles”.
El PSC considera que l’acord entre el Partit Popular i Convergència i Unió fet públic avui per governar l’Ajuntament de Castelldefels és la constatació de què tant CiU com el PP ha mantingut enganyada a la ciutadania aquests darrers mesos i que el govern de la ciutat ha estat moneda de canvi. L’ex-alcalde de Castelldefels i portaveu del Grup municipal Socialista, Joan Sau, ha assegurat que “Castelldefels ha estat un cromo en mans del PP i CiU per completar l’àlbum del repartiment de poder que ambdós partits han establert per a tot Catalunya”.
El passat mes de juny  el grup municipal de CiU va permetre l’elecció de Manuel Reyes (del PP) com a alcalde de Castelldefels amb la seva abstenció a la sessió d’investidura. “Fa tres mesos el grup municipal de CiU va donar al PP les claus de l’Ajuntament; ara li obren totes les portes”, ha assenyalat Sau.
El PSC assegura que per fi ha sortit a la llum l’acord que PP i CiU tenien amagat en un calaix en espera del moment adequat per fer-lo públic. I el grup municipal de CiU tenia tanta ànsia per entrar en el govern del PP a Castelldefels que “no ha pogut esperar a deixar una mica de distància amb la celebració de la Diada per donar suport a aquells que ataquen el sistema d’immersió lingüística a les escoles”, ha indicat Joan Sau.
Mentre a Badalona, l’altra ciutat catalana on governa el PP, CiU marca distàncies i fins i tot amenaça al govern municipal del PP amb la presentació d’una moció de censura, “a Castelldefels la cap de llista de CiU s’abraça amb els populars”.
El portaveu del Grup municipal Socialista ha demanat a ambdues forces polítiques que “facin públic quin ha estat el preu de l’acord”. Un preu que, segons Sau, “no hauria de suposar un increment de les despeses municipals mitjançant més regidors alliberats ni més assessors, perquè això deixaria en paper mullat les afirmacions de l’alcalde quan justifica les retallades per la necessitat d’austeritat”, ha afirmat Sau.


Castelldefels, 12 de setembre de 2011

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario