13/10/11

Acampada contra les retallades a l'Hospital de Bellvitge

L'Assemblea de L'Hospitalet es mobilitza

El divendres en el marc de les accions prèvies a la manifestació internacional del 15 d'octubre, L'Assemblea de L'Hospitalet es mobilitza sota el lema “Perill: indignació contagiosa”.








El divendres 14 d'octubre a partir de les 17h a l'Hospital de Bellvitge contagiarem la indignació a la ciutadania per tal de donar a conèixer les retallades que està patint aquest hospital i que suposa el desmantellament del sistema sanitari públic i el negoci del sector privat. 
Davant de l'hospital es realitzaran diferents actuacions com ara informar a les persones usuàries de l'hospital de com està repercutint les retallades en la seva atenció. També es realitzarà un taller de pancartes per a la manifestació del 15 i una xerrada amb Roger Bernat, membre de l'Associació en Defensa de la Sanitat Pública. Posteriorment es realitzarà una assemblea i una projecció de diferents vídeos sobre les repercussions d'aquestes polítiques regressives i neoliberals.

Convidem a totes i tots a participar i a acampar.

Resum de la programació
17h: Acció de contagi de la Indignació a dins de l’Hospital, entre els pacients i familiars. I a fora del recinte, taller de pancartes per a la mobilització del 15-O.
19h: “La farsa de les retallades a Sanitat”
Roger Bernat, membre de l'Associació en Defensa de la Sanitat Pública.
2
0h: Assemblea d’usuaris/es i treballadors/es de l’Hospital de Bellvitge
22h: Sopar i projecció de vídeos

Més informació

Persona de contacte:
Piro 696 39 48 12


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario