14/10/11

'Qui té por de Virginia Woolf?' al Teatre Romea

50 % de descompte per a socis del Barça, 

els dies 21, 22, 23 i 26 d’octubre



Autor: Edward Albee 
Versió i direcció: Daniel Veronese 
Actors: Emma Vilarasau, Pere Arquillué, Mireia Aixalà i Ivan Benet 
Daniel Veronese, un dels grans directors del moment, dirigirà aquest text tant brillant i conegut. Elisabeth Taylor en va ser la protagonista a l’adaptació cinematogràfica. El George i la Martha s’odien. Coneixen perfectament les seves debilitats i com increpar-se. El George és un professor d’història i la Martha és una dona frustrada i irritable. Quan una nit de dissabte es reuneixen amb un company de la feina i la seva dona per passar un estona agradable, la vetllada esdevé un autèntic malson. Tots quatre s’endinsen dins d’un espiral d’odi que acaba per destapar les emocions més profundes de cadascun d’ells. 

Com s’hi pot assistir? 
S’hi pot assistir mitjançant compra telefònica per anticipat i adquirint dues entrades amb descompte per carnet de soci del FC Barcelona a PROMENTRADA (93 309 70 04), a partir d’avui i fins al dia 20 d’octubre a les 14 h (horari d'atenció de dilluns a divendres de 9h a 19h, amb 1.25€ per entrada adquirida en concepte de despeses de gestió). Entrades limitades. 
El soci s’haurà d’identificar amb el seu nom i cognoms i disposar d’una targeta de dèbit o de crèdit per efectuar la compra. Les localitats es podran retirar a les taquilles del teatre el mateix dia de funció, entre les 18.30 h i les 20.30h, presentant el carnet de soci i el DNI. 


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario