14/12/11

“CONCERT DE CAP D'ANY, al Teatre Plaza

Valsos, marxes i polques... interpretat per l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que actuarà per primer cop a Castelldefels


Divendres 30 de desembre, a les 22 h., al  Teatre Plaza

Al concert es podrà escoltar les obertures, marxes i polques de la família Strauss que us farà passar una vetllada plena d'alegria i amb moltes sorpreses.
El concert combina la bona música i el bon humor per gaudir entre familiar i amics.

Concertino: Geert Krosenbrink
Director: Josep Ferré
Preu: 19 € (fora d'abonament)
Venda d'entrades: OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana), Telentrada i 1 h abans el dia de l'actuació a la taquilla del Teatre Plaza.

La majoria de les peces que interpretarà l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, dirigida per Josep Ferré, son de Joahann Straus junior, director d'orquestra i músic austríac que va continuar la línia compositiva del seu pare, Johann Strauss, creador del vals.
També s'hi interpretaran algunes nadales harmonitzades pel prestigiós compositor i director d'orquestra Salvador Brotons, actual director de l'Orquestra Simfònica de Balears Ciutat de Palma.
A més del repertori, un dels al·licients d'aquest concert, que fa anys que realitza l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, són els gags que fan els músics, alguns dels quals compten amb la participació del públic; aquestes bromes -enginyades pels mateixos músics i cada any diferents- confirmen que la música anomenada clàssica i l'humor no només no són incompatibles sinó que poden fer bona parella.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario