12/3/12

L’alcalde de Castelldefels, tot just dos mesos desprès de cessar-lo, reincorpora a l’equip de govern al regidor de CiU acusat d’assetjament laboral

Albert Sàenz, regidor per CiU,
de nou al equip de Govern de l'Ajuntament

Nota de premsa que ens fa arribar el PSC
de Castelldefels, expressant el seu punt de
vista sobre la reincorporació al equip de Govern
de l'Ajuntament, del regidor de CiU que l'Alcalde
va cessar el 13 de gener,

i que reproduïm tal qual es l'han remès





EL PSC considera “una burla als treballadors municipals i a la ciutadania” que l’alcalde del PP augmenti el nombre de regidors a sou mentre acomiada personal i retalla els serveis públics.

'Quant costarà a la ciutat aquesta nova remodelació del cartipàs?' -es pregunta el grup Socialista Municipal.

Dos mesos després que l’alcalde del PP fes dimitir al regidor d’Hisenda (CiU) acusat d’assetjament laboral per una treballadora municipal, obligat per les conclusions de l’informe del Comité de Seguretat i Salut Laboral que ell mateix va convocar per prendre la decisió, el regidor ha tornat amb responsabilitats i de ben segur que amb sou a l’equip de govern. L’alcalde ha signat un decret en què atorga a Albert Sàenz la regidoria delegada d’Universitats i adjunt a Esports, aprofitant una nova remodelació del govern municipal (la tercera en 9 mesos). Quant costarà a la ciutat aquesta remodelació del cartipàs que suposa ampliar en dos el nombre de regidors delegats?

El PSC considera que la decisió de l’alcalde és “una burla als treballadors municipals i a la ciutadania. Acomiada treballadors i retalla partides en àrees com Educació, Cultura, Joventut o Gent Gran i a canvi amplia el nombre de regidors amb sou que surt de les arques de l’Ajuntament”, assegura el portaveu del Grup municipal Socialista, Joan Sau. A més de la reincorporació de Sàenz, un cinquè regidor de CiU, David Grau, passa a tenir responsabilitats com a regidor de Cultura.

Què ha canviat des que Sàenz es va veure obligat a dimitir? Res. Les conclusions de l’informe no s’han variat. No serà aquest el preu que ha de pagar el PP perquè CiU li hagi donat suport als pressupostos?”, es pregunta Sau. “Uns pressupostos –afegeix- en què s’han passat de voltes amb el criteri d’austeritat”.

A més de sortir més cara als ciutadans i les ciutadanes de Castelldefels, aquesta nova remodelació del govern municipal suposa una altra sotregada en la feina municipal. Es tracta de la tercera remodelació de cartipàs en nou mesos per tal de donar sortida al continu estira i arronsa per quotes de poder que mentenen PP i CiU. Àrees com Promoció Econòmica, Cultura o Igualtat han tingut tres regidors diferents durant aquest temps. En el cas de l’àrea de Promoció Econòmica, aquest continu va-i-vé de responsables polítiques és un entrebanc en un moment en què s’han de concentrar esforços per reduir l’atur.

Una vegada més es posa de manifest que Castelldefels té un alcalde que no exerceix i que hi ha un equip de govern que l’únic que l’importa és agafar-se a la cadira al preu que sigui i discutir sobre el repartiment del pastís de poder. “Mentrestant, l’Ajuntament està paralitzat i Castelldefels no té un pla de ruta que permeti a la ciutadania pensar que podem tenir un futur millor del que tenim ara”, afirma Sau.

Castelldefels, 12 de març de 2012

www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario