20/8/12

Nota de Premsa del PSC de Castelldefels sobre inseguretat ciutadana a la ciutat



El PSC es mostra molt preocupat per l’increment de la insegurat ciutadana a Castelldefels i assegura què la reorganització de la Policia Local “ha estat un desastre”.

Una baralla multitudinària al carrer amb dos ferits i l’augment dels robatoris a domicilis són les dues darreres mostres de què la reorganització de la Policia Local “ha estat un desastre”.

El PSC considera que “el govern municipal de PP i CiU s’ha carregat el treball de molts anys i si la situació no és encara pitjor és gràcies a la professionalitat dels membres de la Policia Local i de la resta de Cossos de Seguretat”. 

Nota de Premsa que ens fa arribar el PSC 
i que publiquem tal qual l'hem rebuda

EL Partit Socialista de Castelldefels està molt preocupat pel creixement de la inseguretat ciutadana a Castelldefels, que va experimentar un augment el 2011 (segons dades policials) i que en els darrers temps està apareixent a la superfície amb cruesa. La baralla multitudinària que es va viure fa uns dies en el centre de la ciutat, amb dos ferits per arma blanca, i l’augment dels robatoris en domicilis que estan denunciant els veïns en les darreres setmanes, posen de manifest que la reorganització de la Policia Local que ha implantat el govern municipal de PP i CiU “està sent un autèntic desastre”.

Fa uns mesos, el PSC va alertar públicament que la reorganització de la Policia Local i les retallades d’algunes unitats i serveis comportaria problemes d’inseguretat. Aquesta reorganització va suposar la supressió de la unitat de policia assistencial, l’eliminació de la policia de proximitat i la desaparició del grup especialista en seguretat ciutadana que feia funcions de control de l'ordre públic i d'actes vandàlics, sobretot en determinats moments i en determinades zones d'oci.

El passat dimecres dos grups, suposadament pertanyents a bandes llatines rivals, van protagonitzar una baralla amb persecucions pels carrers del centre de Castelldefels. El resultat van ser dues persones ferides, una de les quals greu. Aquest incident, que va poder ser vist per nombroses persones, ha creat força alarma. El PSC considera que “cal redreçar aquest camí per reduir la inseguretat ciutadana. El govern municipal de PP i CiU s’ha carregat el treball de molts anys i si la situació no és encara pitjor és gràcies a la professionalitat dels membres de la Policia Local i de la resta de Cossos de Seguretat”.


Castelldefels, 20 d'agost de 2012


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario