1/8/12

Un home ha mort ofegat a la platja de Castelldefels, aquest matí



En el moment de l'incident, 

onejava la bandera verda

i les condicions per al bany eren òptimes


Onze persones han mort ofegades a les platges catalanes en el que va d'estiu 

La Direcció general de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut l'avís aquest matí de la mort d'un home ofegat a la platja de Castelldefels, a l'altura de la confluència entre l'avinguda 11 i el passeig Marítim.

El succés s'ha produït entorn de les 10 hores quan l'home, d'entre 55 i 60 anys i que encara no ha estat identificat, ha entrat al mar i pocs minuts després se l’ha vist surant sense donar senyals de vida. Segons Protecció Civil, els socorristes han tret a l'home de l'aigua i han avisat al Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha tractat de reanimar-li sense èxit. Segons les primeres informacions, l'home estava passejant per la platja i en entrar a l'aigua ha caigut desplomat, si bé onejava la bandera verda i les condicions per al bany eren òptimes.


El mèdic forense ha certificat la mort per ofegament i s'ha aixecat el cadàver. Fonts dels Mossos d'Esquadra han explicat que la víctima no portava documentació i que s'està intentant determinar la seva identitat. En el que va d'estiu 11 persones s'han ofegat a les platges catalanes, una per mort natural, i cap estava nedant amb bandera vermella.


www.laprensamagazine.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario